Ei voittoa Iisalmesta

Ei voittoa Iisalmesta

Riveri vieraili Iisalmessa paikallisen pallokerhon vieraana. Pk-37 voitti tasaisen ottelun lopulta lukemin 1-0 (0-0), kun riveriläiset tekivät oman maalin. Sarja jatkuu ensi viikon lauantaina kotikentällä, kun FC Blackbird saapuu Joensuuhun.

 

Kuuma ilta Iisalmessa päättyi Riverin kannalta murheellisesti, vaikka alku lupaili hyvää. Riveri sai alkuun hyvää painetta vastustajan kenttäpäätyyn heti alkuminuuteista lähtien. Paras paikka siunaantui Klaus Nevalaiselle, joka pääsi ohjaamaan keskitystä lähes maaliviivalta. Tilanteessa kova pomppiva keskitys ja epätasainen nurmikenttä vaikeuttivat kuitenkin miehen tehtävää niin, että Klausin osuman kautta peliväline nousi yläriman yli lähes maaliviivalta. Ensimmäinen jakso kokonaisuutena oli varsin tasaista peliä, mutta Riverillä oli paremmat paikat tehdä ottelun avausmaali. Maalinteossa ei tänään kuitenkaan onnistuttu ja tauolle mentiin kiikarilukemissa.

 

Toisella jaksolla joensuulaisten peli ei lähtenyt luistamaan ollenkaan. Liekö helle puristanut viimeiset mehut pelaajista, mutta ensimmäisellä jaksolla nähtyä lyhytsyöttöpeliä ja aktiivista hyökkäämistä ei nähty. Kotijoukkue jatkoi toisella puoliajalla ensimmäisen malliin ja pelasi vain pitkää palloa. Missään vaiheessa he eivät päässeet huipputonteille, vaikka heillä oli lukuisia erikoistilanteita läpi ottelun. Tasainen ottelu ratkesi lopulta aivan viimeisillä minuuteilla. Pelikellon näyttäessä PK hyökkäsi vasemmalta laidalta eteenpäin ja sieltä tullut keskitys meni koko pakan läpi aina takatolpalle asti, jossa epäonninen Oskari Hirvonen päivysti vitosen rajalla. Tilanteessa pallo pomppasi miehen takalistoon, josta se lirui vääjäämättömästi tolpan vierestä omaan maaliin. Riveri yritti vielä nostaa joukkuetta tappiotilanteessa ylös, mutta lopulta tuomari vihelsi pelin päättyneeksi ja kauden toinen tappio oli tosiasia.

 

Ottelu oli varmasti molemmille joukkueille rankka kuumuuden vuoksi ja ottelun loppupuolella pelaajat olivat jo aika hapoilla. Ratkaisumaali oli juuri sellainen kuin tällaisessa ottelussa monesti tuleekin. Riverillä on viikko aikaa saada peliotteet jälleen kuntoon, kun vieraaksi saapuu sarjaa johtava FC Blackbird Jyväskylästä. Tervetuloa kannustamaan Riveri takaisin voittojen tielle lauantaina klo 17.00.