Edari Huiman vieraaksi

SC Riverball matkustaa sunnuntaina Äänekoskelle Huiman vieraaksi. Kevätkierroksella joukkueet kohtasivat Joensuussa, jolloin kotijoukkue oli parempi lukemin 2-1. Syyskauden koitos pelataan Äänekosken Keskuskentällä klo 18.30.

 

Kotijoukkue on treenannut edellisen viikon hieman vaihtelevalla porukalla. Ehjää viikkoa ovat häirinneet hieman muutamat kesän lomamatkat ja pikkuvaivat, joita tuntuu olevan vähän joka pelaajalla. Tästä huolimatta matkaan saadaan kilpailukykyinen 16 pelaajan joukkio, jolla kolmea lisäpistettä lähdetään tavoittelemaan. Viikon aikana treenien painopiste on ollut maalinteossa ja huomenna verkon pitäisikin heilahdella Huiman päässä, mikäli treenien suoritukset saadaan siirrettyä tositilanteeseen. Lisäksi viikolla harjoiteltiin myös joukkuetaktisia yksityiskohtia, joiden uskotaan edistävän hyökkäyspelaamista. Näillä eväillä sunnuntain matsin pitäisi kallistua vierasjoukkueen vaakakuppiin.

 

Vastustaja Huima on tällä hetkellä sarjassa viimeisellä sijalla, mutta se on siitä huolimatta pelannut tänä kesänä hyvin. Se on tehnyt sarjassa viidenneksi eniten maaleja (21), joka osoittaa että ainakaan hyökkäysosastolla se ei kalpene muiden joukkueiden rinnalla. Kuitenkin kääntöpuolena ovat päästetyt maalit, joita Huima on päästänyt 36 kappaletta, mikä on eniten sarjassa. Keltapaitojen Roope Mikkonen on tehnyt äänekoskelaisten maaleista viisi kappaletta, joten tämän herran kanssa Taivaansinisten puolustajat saavat olla tarkkana. Muutenkin joukkue on täynnä nuoria ja lahjakkaita pelaajia, joten pienimpäänkään löysäilyyn ei ole varaa millään kentän osa-alueella.

 

Tervetuloa seuraamaan ottelua Äänekoskelle, mikäli sunnuntaina ei kummempaa tekemistä ole!