Cupissa 2.kierrosta

Suomen Cup logo

SC Riverballin miesten jalkapallojoukkueen Cup-taival jatkuu huomenna perjantaina 24.3 Jyväskylässä, kun joukkue lähtee tavoittelemaan jatkopaikkaa Harjun Potkua vastaan. Ottelun voittaja kohtaa 3,kierroksella voittajan otteluparista LAUTP Pakkalan PS.

 

Valmistautuminen tulevaan koitokseen ei Taivaansinisten näkökulmasta ole sujunut täysin odotetulla tavalla. Joukkuetta on riivannut sairastelut ja nytkin joukkue tulee lähtemään matkaan kapealla ringillä. Ottelupäivän aattona joukkueella on juuri kentällinen pelaajia lähdössä mukaan ja tämä tulee varmasti vaikuttamaan myös taktiikkaan millä joukkue pelaa. ”Jalkeille saadaan kentällinen miehiä, sillä joukkue on ollut eritasoisten flunssien kourissa ja lisäksi pelaajilla on muita esteitä, minkä vuoksi joudutaan operoimaan pienellä kokoonpanolla.” Joukkueen päävalmentaja Perttu Rytivaara avaa tilannetta. ”Pyritään kuitenkin tilanteesta huolimatta pelaamaan tiettyjen teemojen mukaisesti. Vaihtopelaajien vähyyden vuoksi voi kuitenkin olla, että ihan täydellä kaasulla ei koko peliä pystytä pelaamaan.” Rytivaara jatkaa.

 

Palloliitto uusi tänä vuonna Suomen Cupin ja nyt se on lisännyt selkeästi enemmän pöhinää cupin ympärillä. Mielenkiintoisia ottelupareja on paljon ja myös Riverballin näkökulmasta jännättiin kovasti päivän arvontaa, sillä olihan mahdollista jo tässä vaiheessa, että vastaan olisi tullut Veikkausliiga joukkue. Seuraavalle kierrokselle tänään arvottu 3.kierros toisi joukkueelle jälleen uuden vastustajan otteluparista LAUTP – Pakkalan PS, ja tämä onkin päävalmentajan mielestä hyvä porkkana ottelulle. ”Voittoa lähdetään ehdottomasti tavoittelemaan ja sitä kautta paikkaa 3.kierrokselle missä saataisiin myös vastaan täysin uusi joukkue.” Rytivaara päättää.

 

25.3.2022 klo 19.50 Harjun Potku – SC Riverball Vehkalammen tekonurmi.