Blackbird maalin verran parempi

SC Riverballin kausi jatkui lauantaina 4.6 Jyväskylässä FC Blackbirdin vieraana. Ottelusta muodostui varsinainen maali-iloittelu ja sen vei nimiinsä kotijoukkue lukemin 4-3 (3-2).

 

Ottelun lähtökohdat oli vierasjoukkueen näkökulmasta haastavat ja joukkue joutui operoimaan tälläkin kertaa todella pienellä miehistöllä. Yhteistyöseura Ylämyllyn Yllätyksestä mukaan lähti jo ennen ottelua uutisoitu Markus Ihalainen ja joukkueen treeneissä viime kaudella useasti nähty nuori Rasmus Karjalainen. Itse ottelu lähti käyntiin kotijoukkueen hallinnalla ja kun kellossa oli 24 minuuttia, niin tilanne oli jo 3-0. Maalit merkattiin Jere Tuomaanrannalle, Joonas Suomiselle ja Saku Leppäselle. Varmasti monien mielessä kävi, että minkälaiset murskajaiset tulee tällä kertaa. Riverball kuitenkin sisuuntui tilanteesta ja tuli vielä ennen taukoa maalin päähän Ville Kuuselan ja Eero Naakan maaleilla. Tauolle lukemissa 3-2.

 

Koldas on juuri viimeistellyt 4-2 osuman. Kuva: JaVi-Media, www.jalkapalloviikko.fi

 

Toiselle jaksolle vierailijat lähti vähintään tasoitus mielessä, mutta kotijoukkue kaatoi vettä heti Riverin niskaan, kun Mikahil Koldas viimeisteli, hieman onnekkaasti joukkueen neljännen osuman. Kotijoukkue tarjosi ottelussa vieraille mahdollisuutta tulla mukaan keskittyen enemmän kritisoimaan tilanteita tuomarille, mutta tätä ei vieraat pystyneet hyödyntämään. Ainoastaan upean kavennuksen lopussa tehneen Vili Väänäsen osuma jäi laihaksi lohduksi ja näin vierailijat joutuivat kotimatkalle tappio niskassaan lukemin 4-3.

Lopun painetta kotijoukkueen maalilla. Kuva: JaVi-Media, www.jalkapalloviikko.fi

 

Vieraiden päävalmentaja Perttu Rytivaara oli harmissaan erityisesti ottelun alusta, mutta hän kuitenkin jakoi kiitosta joukkueen yritteliäisyydelle. ”Kiitosta pitää jakaa joukkueelle ilmeestä. 3-0 tilanteessa oli mahdollisuus, että lopetetaan pelaaminen, mutta hyvin tultiin vielä peliin mukaan.” Rytivaara kertoili. Yleisesti ottelun kulusta päävalmetajalla oli vielä sunnuntai aamuna harmitus päällä ja suurempaan analyysiin päävalmentaja ei tässä vaiheessa lähtenyt. ”Harmittaa tappio kovasti.” Rytivaara päättää.

Vieraiden kavennuksen viimeistellyt Väänänen taistelemassa Tuomaanrannan kanssa. Kuva: JaVi-Media, www.jalkapalloviikko.fi

 

Riverin pelit jatkuu Perjantaina 10.6, kun sarjakärki Kuopion Elo saapuu Koillispuiston tekonurmelle. Ottelu alkaa klo.19.00. Laita kalenteriin ylös ja tervetuloa seuraamaan livefutista!