Alaloppusarja jatkuu

SC Riverball aloitti alaloppusarjan Varkaudessa tasapelillä ja tänä viikonloppuna pelit jatkuvat Joensuussa. Sunnuntaina keskuskentälle saapuu FC Villiketut ja peli alkaa klo 14.00. Tervetuloa!

 

Riveri avasi alaloppusarjan viime viikonloppuna Varkaudessa. Ottelu oli haasteellinen, sillä yhdellä vaihtokenttäpelaajalla operoinut vierasjoukkue on kärsinyt useammasta loukkaantumisesta. Itse ottelussa Taivaansiniset nousivat lopulta 2-2 tasapeliin. Ottelun erikoisin tapahtuma Taivaansinisten näkökulmasta oli kotijoukkueen 2-1 johtomaali, missä Riverin pelaajat odottelivat kaverin pelaavan pallon yli loukkaantuneen Riveriläisen vuoksi, mutta vierailijoiden yllätykseksi kotijoukkue pelasikin tilanteen loppuun asti. Kaikkea sitä voikin sattua jalkapallossa.

 

No nyt on kuitenkin uusi viikonloppu ja viimeisten huhujen mukaan sairastuvan tilanne on helpottanut hieman. Mukaan saadaan peräti kolme vaihtopelaajaa sekä toinen maalivahti. Joukkue on harjoitellut siipirikkoisena koko menneen viikon, mutta lauantain viimeistelyharjoituksessa oli jo enemmän jengiä ja tekemisen meinkinki oli kohdallaan. Päävalmentaja Sami Ahonen saa sunnuntaina koutsattavakseen hyvän jengin, vaikka tietyille pelipaikoille ei tällä kertaa ole kamalasti vaihtoehtoja. Vaikka tilanne on jo parempaan päin, on loukkaantuneena edelleen liuta pelaajia, jotka eivät pysty osallistumaan otteluun edes puolikuntoisena.

 

Riveri majailee sarjataulukossa toiseksi viimeisellä sijalla ennen sunnuntaita. Villiketut puolestaan on alaloppusarjan kolmantena kolme pistettä Riveriä edellä. Voitolla Taivaansiniset pystyisivät nousemaan Villikettujen ja PK-37:n kanssa tasapisteisiin. Otteluita Riverillä on jäljellä vielä neljä kappaletta ja näistä lähdetään hakemaan yhtä montaa voittoa.

 

Tervetuloa huomenna Joensuun Keskuskentälle klo 14.00, kun peli potkaistaan käyntiin. RiverCafé:ssa on tarjolla kahvia ja makkaraa.