Torstaina Warkauteen

Torstaina Warkauteen

Taivaansinisten kausi jatkuu torstaina vieraskentällä, kun joukkue matkaa Warkaus JK:n vieraaksi Varkauteen. Ottelu alkaa klo 18.30 Kisapuiston nurmella.

Taivaansinisten viiden voittoman sarjaottelun putkelle haetaan nyt katkeamista Warkaus JK:n vieraana. Edellisessä ottelussa pinnan saanut vierasjoukkue lähtee metsästämään kauden toista voittoa sarjajumbo Warkaus JK:n kotiluolasta. Harjoitusolosuhteista kärsivä joukkue ei pääse kuin kertaalleen vetämään pallotreenit ennen vierasmatsia, mutta tästä huolimatta joukkueen ilmapiiri on ollut hyvä ja usko omaan tekemiseen on kohentunut. Pieniä muutoksia joukkueeseen tulee, kun edellisestä ottelusta poissa ollut viisikko Alex Iivonen, Eelis Korhonen, Jalmari Haapea, Miikka Naumanen ja Vilppu Leinonen ovat jälleen valmennuskaksikko Ahosen/Lautamatin käytössä.

 

Kotijoukkue Warkaus JK on sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa. Jälleen kerran tänä vuonna Tommi ”Jumalan käsi” Lankinen on ollut erittäin hyvässä maalivireessä tehden viidessä pelissä jo neljä maalia. Myös topparina erikoistunut erittäin kova otteinen Konsta Uurtio on osunut hienosti 3 kertaa vastustajan reppuun. Joukkueen peli itsessään on ollut tällä kaudella melkoista vuoristorataa aina 11-4 vierastappiosta Komeetoille 3-1 kotivoittoon Pavesta. Joukkue on kerännyt viidestä ottelusta 3 pistettä ja pitää tällä hetkellä hallussaan sarjan jumbotilaa. Sarja on kuitenkin niin tasainen, että Warkaus JK voi nousta muutamalla voitolla hyvin taistelemaan lohkossa ylemmästä loppusarjasta. Lisämielenkiintoa Taivaansinisten näkökulmasta tuo kotijoukkeeseen täksi kaudeksi siirtynyt Dimitri Klimov.

Ottelu sytyttää varmasti molempien joukkueiden pelaajia ja aina vierasjoukkueelle hankalana vastustajana tiedetty Warkaus JK tekee kaikkensa, että vierasjoukkue lähtee kotimatkalle tyhjin käsin. Riverille ottelu on myös äärimmäisen tärkeä, että joukkue pysyisi kärjen vauhdissa ja kohentaisi asemiaan sarjataulukossa merkittävästi. Tervetuloa vieraskannattajat paikalle Varkauden Kisapuistoon kannustamaan vierasjoukkue voittoon!