Uusi tuttavuus Komeetat vastassa

Uusi tuttavuus Komeetat vastassa

SC Riverball kohtaa sunnuntai-iltana uuden vastustajan, kun sarjanousija Komeetat Jyväskylästä saapuu vierailulle Joensuuhun. Kokoonpanoaan muokannut Riveri hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan klo 18.00 alkavasta ottelusta. RiverCafé palvelee ja sisäänpääsymaksua ei peritä.

 

Taivaansiniset on voittanut sarjan alussa Kings SC:n ja Warkaus JK:n ja tämä on seurahistoriassa vasta toinen kerta, kun sarjan kaksi avausottelua on voitettu. Ensimmäisen kerran näin kävi kaudella 2009, jolloin Taivaansiniset nousivat Kakkoseen kauden päätteeksi, ja jolloin voittoputki kesti viiden sarjaottelun verran. Komeetat puolestaan aloitti Kolmosen taipaleensa tappiolla paikallisvastustaja FC Blackbirdille, joka johtaa sarjaa tällä hetkellä maalieron turvin.

 

Edellisen matsin jälkeen Taivaansiniset ovat treenanneet kerran palauttavien treenien muodossa, sillä sää on menneellä viikolla verottanut urheilun lisäksi mehuja pelaajiston kropasta. Perjantain harjoituksessa oli leppoisa meininki ja verkot heiluivat itsevarmasti tasaiseen tahtiin. Kokoonpanoon tullaan kuitenkin tekemään muutoksia tulevaan otteluun, sillä kauden avausotteluissa aloittaneet Veetu Rinkinen, Dimitri Klimov ja Vilppu Leinonen ovat sivussa sunnuntaina. Riverin laajasta ringistä kuitenkin riittää laadukkaita kavereita aloituskokoonpanoon. Lisäksi sairastuvalta on kuulunut hyviä uutisia Ville Homasen palatessa pelikentälle.

 

Lopullinen avauskokoonpano on vielä hieman hämärän peitossa, mutta se julkaistaan kuitenkin sosiaalisessa mediassa kaiken kansan ihmeteltäväksi huomenna hyvissä ajoin. Sää on sopivan mainio eli suunnaksi Mehtimäen tekonurmi sunnuntaina 28.6. klo 18.00. Sisäänpääsyä ei juhla-alueelle peritä, mutta kortti tai käteistä kannattaa ottaa matkaan RiveCafén palveluita varten. Tervetuloa katsomaan Riverin kotiavausta!