Turunen ja Laakkonen jatkavat Taivaansinisissä

Turunen ja Laakkonen jatkavat Taivaansinisissä

Riveri on saanut sorvattua kaksi jatkosopimusta, kun jatkosta jalkapallokentällä on sovittu vanhan Jarkko Turusen ja nuoren Lassi Laakkosen kanssa. Joukkueen rakennusta edelleen häiritsee se, että tominta ei ole tälle kaudelle vielä edes alkanutkaan kunnolla, mutta onneksi fysiikkaharjoituksia päästään jo tekemään ulkona. Lisää sopimusuutisia luultavasti ensi viikolla.

 

Jarkko Turunen (s. 1985) on pitkän linjan toppari ja puolustava keskikenttäpelaaja, jolla on pitkä historia seurasta molempien lajien puolelta. Riverin päässä oltiin innoissaan, kun Jake ilmoitti jatkavansa vielä ainakin yhden kesän. Hän on toiminut kentällä henkisenä johtajana ja omalla esimerkillään näyttää monesti mallia joukkuekavereilleen. Jaken vahvuudet ovat ehdottomasti puolustuspelaamisessa, mutta erikoistilanteissa hän on alati vaarallinen myös hyökkäyspäässä. Jake on pelannut Taivaansinisisten futismiehistössä 65 ottelua, joista saaliiksi on henkilökohtaisella tasolla tullut 27 varoitusta, yksi ulosajo sekä neljä maalia. Mies odottaa jo kovasti kauden alkua, vaikka valmistautuminen onkin ollut tänä vuonna hieman erilainen.

Hankala on talvi varmasti kaikille, mut koitetaan nyt jotenkin saada ukko/ukot kuntoon. Kesällä sit potkitaan nuorempia eteenpäin ja koitetaan rimpuilla ite perässä. Mielenkiintoista nähdä kuinka paljon oman ja muidenkin joukkueiden peli kehittyy keväästä syksyyn tämmöisenä vuonna.

 

Laakkosen Lassi (s. 2003), tuo Riverin oma kasvatti, edustaa joukkueen tulevaisuutta. Lassi on kuulunut edustusjoukkueen sopimuspelaajiin jo muutaman vuoden ajan ja kehitystä on tuossa ajassa tapahtunut huomattavasti. Lassi on sinänsä harvinainen tapaus Riverin joukkueessa, että hän on päässyt treenaamaan yhteistyöseura Ylämyllyn Yllätyksen B-junioreiden mukana koronarajoitusten aikaan. Viime kaudella Lassin hyvä kehitys palkittiin kauden viimeisessä ottelussa jo avauskokoonpanon paikalla, joten on jännittävää nähdä jatkuuko kehitys edelleen vastaavalla tavalla. Tänä keväänä 18 vuotta täyttävä nuorukainen on pelannut muutaman viime kauden aikana 10 virallista ottelua Taivaansinisissä, mutta ensi kaudella saldo karttunee jälleen tuosta.

Ensi kesään ja kauteen odottavaisin mielin. Tavoitteena olisi kehittyä henkilökohtaisella tasolla ja saada lisää peliaikaa peleissä.

 

Lisää spimusuutisia on luvassa lähiaikoina ja toivottavasti myös uutisia pelitoiminnan jatkumisesta Joensuussa.