Toivalassa tasapeli, Niemisessä selvä voitto

Riveri vieraili perjantaina Toivalan Urheilijoiden vieraana. Tanhulan tekonurmella nähtiin varsin kaksijakoinen esitys, joka kartutti taivaansinisten pistepussia yhdellä lisäpisteellä. Ensimmäisen puoliajan esitys oli kauden huonointa Riveriä, mutta toiselle jaksolle joukkue onnistui kasaamaan itsensä. Riveri aloitti ottelun sähäkästi rakentaen heti ottelun alkuun laidasta hyvän hyökkäyksen, jonka päätteeksi Eetu Toikka pääsi laukomaan suoraan syötöstä, mutta painava laukaus viuhui ohi maalin. Siihen Riverin hyvät suoritukset ensimmäisellä puolikkaalla jäivätkin. Kuudennen minuutin kohdalla isännät siirtyivät 1-0 johtoon, kun River-puolustuksen kommunikaatio-ongelmien takia Waltteri Kontinen karkasi puolittain läpi ja sai kuin saikin laukauksen aikaan, joka lipui taivaansinisten maaliin. Johto-osuman jälkeen ottelu jatkui ToU:n hallinnalla joensuulaisten tyytyessä lähinnä seuraamaan kotijoukkueen peliä vierestä. ToU oli lähellä lisätä
johtoaan, kun painava laukaus noin 30 metristä tärähti maalin ylärimaan. Riverin onneksi lisäosumia ei kuitenkaan nähty ja tauolle siirryttiin ToU:n 1-0 johtoasemassa.

Toiselle jaksolle vieraiden pukukopista asteli täysin eri joukkue ja ottelun toinen puoliaika oli täysin Riverin hallintaa. Toisella puoliajalla ToU:n paikat syntyivät lähinnä pitkistä rajaheitoista ja satunnaisista kulmapotkuista. Riveri sen sijaan loi läpi jakson hyviä paikkoja isäntien maalille. Tasoitus syntyi 54. minuutin kohdalla, kun vastaan tullut maalivahti rikkoi palloon ensin kerennyttä Kalle Saarelaa ja tuomari vihelsi pallon pilkulle. Kapteeni Eero Naakka sijoitti rangaistuspotkun varmasti maaliin ohi väärin aavistaneen maalivahdin ja ottelu tasoihin 1-1. Ottelun lopussa maalinedushässäkän päätteeksi topparin paikalla pelannut Olli-Pekka Karjalainen pääsi vielä yrittämään maalintekoa lähietäisyydeltä, mutta ToU:n puolustaja kerkesi kuin kerkesikin purkaa varmalta näyttäneen voittomaalin maaliviivalta. Pian tämän jälkeen tuomari vihelsi pelin päättyneeksi lukemiin 1-1.

SC Riverballin kokoonpano Toivalassa: Antti Jäntti; Vili Väänänen, Olli-Pekka Karjalainen, Arttu Lajunen, Eelis Korhonen; Tommi Rautiainen (66.min Eemi Porento (v)); Eetu Toikka, Pessi Suonpää, Jesper Hokkanen; Kalle Saarela, Eero Naakka

Sunnuntai-iltana kakkosjoukkue matkasi puolestaan Rääkkylään Niemisen Urheilijoiden vieraaksi. Otteluun ei oltu aseteltu tuomareita jostain syystä, joten puhelun jälkeen alueen tuomarijohtaja Hannu Kettunen hurautti paikalle itse ja ottelu pääsi alkamaan noin 20 minuuttia aikataulusta myöhässä. Itse ottelussa Taivaansiniset painoivat koko ajan kohti NiemU:n päätyä luoden pari kymmentä maalipaikkaa. Maaliverkko heilahti hyväksytysti kuusi kertaa, kun Dimitri Klimov ja pelikentille paluuta tekevä Oskari Hirvonen maalasivat kumpikin kolmesti. Voittajasta ei siis ollut epäselvyyttä missään vaiheessa, mutta aivan parasta peliä Taivaansiniset eivät esittäneet murskalukemista huolimatta. Pirteästi Riveristä esiintyivät maalareiden lisäksi Riku KareinenMarkus Kuivalainen ja Klaus Nevalainen. Maalivahtipelistä ja puolustamisesta ei oikein voi kommentoida sen enempää, sillä he olivat pääasiassa työttömiä. Vain aivan lopussa NiemU pääsi pariin otteeseen hyvälle tontille, mutta Miikka Naumanen torjui pallot helposti. Ottelu päättyi siis 0-6 (0-4).

SC Riverball/2:n kokoonpano: Miikka Naumanen; Ossi Savolainen, Ville Homanen, Jaakko Nissilä; Riku Kareinen, Elias Niskanen; Akseli Kuosmanen (Iiro Porkka), Oskari Hirvonen (Akseli Kuosmanen), Klaus Nevalainen; Dimitri Klimov (Tommi Rautiainen), Markus Kuivalainen