Riverkasvatti Lassi Laakkonen sopimukseen

Riverkasvatti Lassi Laakkonen sopimukseen

SC Riverball:n jalkapallojoukkue on kiinnittänyt tulevalle kesälle oman kasvattinsa Lassi Laakkosen (s. 2003). Näin Laakkosesta tulee historian ensimmäinen oma kasvatti edustusjoukkueen sopimuspelaajana. Nyt kasassa on 12 sopimusta tulevalle kesälle.

 

Riveri on kiinnittänyt nuoren Lassi Laakkosen edustusjoukkueeseensa. Kahden aiemman kauden aikana 11 ottelua Viitosessa pelannut Lassi sai viime kaudella vyölleen myös neljä Kolmosen ottelua ja ne osoittivat nuorukaisen olevan valmis myös Kolmosen tasolle. Lassi aloitti uransa Riverin liikuntakerhossa ja eteni siitä juniorijoukkueisiin, kun niitä oltiin perustamassa. Jo vuosia sitten Laakkosesta oli nähtävissä, että innostus pelaamiseen ja liikkumiseen oli valtavaa. Nyt miehen mittoihin kasvanut herra on tullut siihen pisteeseen, että lisää vastuuta on tulossa myös miesten sarjoissa.

 

Puolustuksessa ja keskikentällä parhaimmillaan oleva Lassi omaa hyvän laukauksen ja hänen syöttötaitonsa on vaaditulla tasolla. Tietysti nuorella pelaajalla on vielä paljon kehitettävää pelinopeuden ja taktiikan puolella, mutta Lassi pääsee kehittymään hyvässä ympäristössä, missä kokeneemmat pelaajat jakavat oppiaan nuoremmille. Lassi itse onkin innoissaan sopimuksesta edustusjoukkueen kanssa.

Hyvillä mielin hyppään mukaan joukkueeseen ja olen iloinen, että pääsen mukaan.

 

Lassi Laakkonen

Tilastot Riverissä

4 ottelua

0 maalia

0 varoitusta

 

Sopimustilanne (12): Antti Jäntti, Perttu Rytivaara, Klaus Nevalainen, Vili Väänänen, Eelis Korhonen, Jesper Hokkanen, Konsta Kokko, Elias Niskanen, Ville Homanen, Henri Pupaza, Oskari Ylikoski, Lassi Laakkonen