Riverin jalkapallojoukkue Vitoseen

SC Riverball yritti kaikin mahdollisin keinoin saada joukkueen jalkeille Kolmoseen, mutta valitettavasti pelaajamäärä olisi ollut liian pieni. Tämän vuoksi valmentajasopimukset purettiin joulukuussa ja nyt harkitaan osallistumista Vitoseen. Futsaljoukkue jatkaa toimintaansa normaalisti Ykkösessä.

 

Riveri teki tulevalle kesälle merkittävän hankinnan, kun se päätti tehdä valmentajasopimuksen kuopiolaisen Pekka Niskasen kanssa. Joukkuetta alettiin kassaamaan entistä tarmokkaammin ja yhteyttä otettiin useampaan kymmeneen pelaajaan alueella, mutta riittävän tasokkaita pelaajia ei löytynyt riittävää määrää edelliskauden kapean rungon jatkeeksi. Näin ollen seura päätti luopua Kolmosen paikasta ja purkaa jo tehdyt sopimukset. Oman haasteensa tilanteessa teki paikallisten AFC Keltikin ja NiemU:n nouseminen Kolmoseen sekä LehPan Kolmosen paikka. Tämän seurauksena kaupungissa tarvittaisiin lähemmäs 100 Kolmosen tasoista pelaajaa Jipon alapuolelle, jota kaupungissa ei käytännössä ole. Riveri toivottaa edellä mainituille seuroille rutkasti tsemppiä seuraavaan kesään!

 

Vaikka luopuminen on seuran toiminnassa mukana oleville ikävä asia, on katseet käännettävä tulevaisuuteen ja uusiin mahdollisuuksiin. Nyt futsaljoukkue saa paremmin vedettyä koko kauden läpi ja jalkapallojoukkue voi rauhallisesti rakentaa ensi kesän kuvioita. Lähtökohtaisesti jalkapallojoukkue on ilmoittautumassa Vitoseen ensi kesäksi, mutta joukkueeseen tarvitaan uusia pelaajia. Talven ajan joukkue tulee treenaamaan kerran viikossa ja keväämmällä määrää hieman kasvatetaan. Kausimaksun suuruus ei ole vielä tiedossa, mutta kamalan paljoa se ei tule olemaan.

 

Mikäli sinua kiinnostaa Vitosen pelaaminen Taivaansinisten paidassa ensi kesänä, ota yhteyttä seuraan soittamalla, sähköpostilla tai whatsappilla/viestillä. Tasollasi ei ole niin väliä, vaan arvostamme sitoutuvia kavereita, jotka haluavat harrastaa kuningaslajia aktiivisesti. Harjoitukset aloitetaan viimeistään helmikuussa!

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Perttu Rytivaara, soccerclub.riverball@gmail.com, 040 922 5641