Riverille haastava vastustaja AC BARCA Joensuuhun

Riverille haastava vastustaja AC BARCA Joensuuhun

SC Riverball kohtaa tänään illalla Kuopion Riistavedeltä saapuvan AC BARCA:n klo 19.00 Mehtimäen tekonurmella. Vastustaja on Taivaansinisille haastava, sillä kertaakaan ottelu ei ole päättynyt Riverin voittoon. Tervetuloa kannustamaan Riveriä nappaamaan avausvoitto kuopiolaisista.

 

Taivaansiniset kokivat viime viikolla ikävän tappion naapuriseura LehPa:lle, mutta on alkuviikon treeneissä kääntänyt katseensa jo tulevaan AC BARCA -otteluun. Hieman pelaajavajeesta kärsivä joukkue on kuitenkin pystynyt treenaamaan varsin hyvällä jengillä alkuviikon ja on valmiina kohtaamaan AC BARCA:n. Iloinen uutinen on, että Vilppu Leinonen on toipunut pelikuntoon ja viime kaudella vakiomiehenä kokoonpanossa nähty, nyt varusmiespalvelusta suorittava, Jesper Hokkanen ovat mukana matsissa. Poissa on  kuitenkin aikaisempaa enemmän pelaajia, sillä erinäiset pikkuvaivat ovat vaivanneet pelaajia. Mm. hyvin alkukaudesta pelannut nigerialainen Udoka Ilodigwe Tochukwu on poissa päivän matsista.

 

Poissao olevilla henkilöillä ei kuitenkaan ole niin suurta merkitystä, sillä Riverillä on vahva ja tasainen joukkue. Myös tänään kentälle marssii erittäin iskukykyinen tiimi, jossa lisää vaihtoehtoja löytyy penkin puolelta. BARCA on kuitenkin ollut Riverille haastava vastustaja historian aikana. Taivaansiniset eivät ole voittaneet kuopiolaisia kertaakaan ja talvella pelatussa Regions’ Cupin ottelussakin kuopiolaiset olivat etevämpiä rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Tähän lähdetään nyt kuitenkin hakemaan muutosta.

 

AC BARCA on aloittanut kauden vaihtelevasti. He majailevat tällä hetkellä alemman loppusarjan sijoituksella, mutta voivat hyvinkin nousta vielä yläloppusarjan puolelle. Joukkue on muuttunut erittäin paljon viime kaudesta ja he ovat saaneet vahvistuksia Kuopion kantakaupungista sekä lähialueilta. Joukkueessa viliseekin paljon kokeneita pelaajia, jotka toimivat varmasti hyvänä tiennäyttäjänä nuoremmille pelaajille. Vastustajan yksittäiset pelaajatkaan eivät kuitenkaan ratkaise ottelua mihinkään suuntaan, vaan Riveri on valmistautunut näyttämään parastaan ja kaatamaan AC BARCA:n omalla pelityylillään, omilla vahvuuksillaan.

 

Tervetuloa seuraamaan ottelua Mehtimäelle klo 19.00 alkaen. Liput nolla euroa, mutta matkaan kannattaa varata käteistä tai pankkikortti RiverCafé:n kohtelua varten.