Riveri voitti Keltikin harjoitusottelussa

Riveri kohtasi lauantai-iltana AFC Keltikin harjoituskauden viimeisessä kotimaan ottelussa. Riveri oli tyly isäntä ja voitti ottelun lopulta 8-0 (3-0). Riverin maaleista vastasivat Klaus Nevalainen ja Dimitri Klimov kahteen otteeseen sekä Eelis Korhonen, Konsta Kokko, Jesper Hokkanen ja Pessi Suonpää kertaalleen. Viimeinen ottelu ennen kauden alkua pelataan ensi viikon perjantaina Berliinissä, missä Taivaansiniset kohtaavat paikallisen Köpenicker SC:n.

Lauantaina pelattu ottelu kulki kokonaisuudessaan Riverin hallinnassa, vaikka Keltik pelasikin välillä mallikkaasti. Keltikillä oli ottelussa muutama maalipaikka, mutta paremmat paikat olivat Riverillä. Avausjaksolla Hokkanen avasi maalihanat Ville Homasen loistavan pystysyötön jälkeen. Hyville paikoille päästiin tämänkin jälkeen, mutta verkko ei heilahtanut ennen puoliajan loppuminuutteja. Tuolloin Korhonen pääsi nousemaan laidaltaan hienosti kohti maalia ja nuori mies toimitti pelivälineen aina maaliin saakka. Hetkeä myöhemmin Kokko pamautti pallon tarkalla vedolla kuudentoista rajalta sisään Osku Hirvosen tehdessä esityön. Puoliajalle siirryttiin näissä numeroissa.

 

Toisen puoliajan alussa Riveri kasvatti johtonsa jo neljään maaliin, kun Korhosta rikottiin rangaistusalueella hänen pystynousunsa jälkeen. Tilanteesta tuomitun rangaistuspotkun maaliin toimitti Nevalainen. Sama mies heilutti verkkoa hetkeä myöhemmin toistamiseen, kun hän tuikkasi pallon kärkkärillä maaliin läpiajonsa päätteeksi. Tämän jälkeen Riveri vaihtoi yli puolet kenttäpelaajista, mutta se ei vauhtia hidastanut. Ensin Klimov sijoitti pallon hienosti kaukaa ohi Keltik-valhdin ja hetkeä myöhemmin nähtiin lähestulkoon maalin kopio ja tilanne oli jo 7-0. Ottelun lopussa Suonpää sijoitti tyhjiin vielä 8-0, kun Klimov ehti palloon ennen vastaan tullutta maalivahtia, joka kaatoi hänet. Pallo ajautui kuitenkin Suonpäälle, jolla oli helppo työ laittaa pelipallo maaliin.

 

Harjoituskauden teemat ovat vähitelleen siirtyneet otteluihinkin ja oma pelitapa alkaa vähitellen löytymään. Onnistumisia tulee nyt kentän jokaisella osa-alueella ja näiden onnistumisten toivotaan siirtyvän myös sarjaotteluihin kahden viikon päästä. Nyt Riveri jää pienelle tauolle alkuviikon ajaksi ja urheilusuoritukset jatkuvat ensi viikon perjantaina, jolloin joukkue kohtaa Berliinissä paikallisen Köpenicker SC:n. Matkalta on luvassa useita päivityksiä, joten ota Riverin FB ja IG haltuun!