Riveri ja PK tasasivat pisteet lauantaina

Riveri ja PK tasasivat pisteet lauantaina

SC Riverball sai lauantaina vieraita Iisalmesta, kun yksi sarjan ennakkosuosikeista, PK-37, saapui Joensuuhun. Ottelusta molemmille kilahti yksi piste, kun ottelu päättyi lopulta 2-2 (1-0). Riverin ottelut jatkuvat perjantaina 9.7., kun Regions’ Cupissa vastaan asettuu samassa sarjassa pelaava Komeetat Jyväskylästä.

 

Lauantain helteessä kohtasivat ikuiset riitapukarit, Riveri ja PK-37. Jo ennen ottelua oli tiedossa, että ottelusta olisi tulossa tasainen kamppailu ja sitä se ainakin numeroiden valoissa olikin. Avausjaksolla vierailija hallitsi enemmän pelivälinettä, mutta maalintekoyritykset kilpistyivät hyvin maalilla pelanneeseen Miikka Naumaseen. PK on ollut Riverille hankala vastustaja, mutta tällä kertaa Riveri pelasi avausjaksolla viisaasti ja onnistui murtamaan vieraiden puolustuksen muutamaan otteeseen hyvällä lyhytsyöttöpelillä. Ottelun avausmaali syntyi jo kuudennella minuutilla, kun riiston jälkeen Riverin Vilppu Leinonen vapautetiin pitkällä matalalla syötöllä vasemmalta laidalta. Leinosen keskitys löysi takatolpalle hiippailleen Eero Naakan, joka onnistui viimeistelemään suoraan syötöstä kauden neljännen maalinsa. Avausjaksolla ei enempää maaleja nähty, vaikka molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa.

 

Toisella jaksolla PK jatkoi pelin hallintaa, mutta Taivaansiniset olivat jälleen hereillä heti jakson alussa. Erikoistilanteen jälkeen PK:n maalivahti lähti taistelemaan korkeasta pallosta Riverin Jarkko Turusen kanssa, joka onnistuikin voittamaan korkean pallon osittain. Maalivahdin pudotettua pallon käsistään, oli Klaus Nevalainen näätänä paikalla ja pökkäsi pallon tyhjään maaliin. 2-0 johto-osuman jälkeen PK heräsi jälleen pelaamaan ja kavennusosuma tuli heti seuraavalla minuutilla. Tuomas Häkkinen pääsi etenemään vasemmalta laidalta vetopaikkaan ja sijoitti pallon ohi Naumasen. Myöskään tasoitusosumaa ei tarvinnut pitkään odotella. Avausjaksolla kentälle vaihdettu konkari Tuomas Halonen pääsi Riverin pallon menetyksen jälkeen annettuun keskitykseen ensimmäisenä, harhautti puolustajan ja pamautti pallon voimalla maalin kulmaan, kun tunti oli täyttymässä. Tasatilanteessa iisalmelaiset hallitsivat enemmän peliä, mutta Taivaansinisillä oli myös omat paikkansa tehdä ratkaisumaali. Lopulta maaleja ei kuitenkaan nähty, joten Riverille kirjattiin kauden viides piste ja iisalmelaisille kolmas tasapeli putkeen.

 

Taivaansinisten kausi jatkuu seuraavaksi Regions’ Cupin merkeissä, kun perjantaina 9.7. Joensuuhun saapuu Kkomeetat Jyväskylästä. Ottelu on Cupin toisen kierroksen ottelu. Ottelu pelataan Joensuun Keskuskentällä klo 19.00 alkaen. Tervetuloa kannustamaan Taivaansiniset jatkoon kolmannelle kierrokselle.