Riveri ja JIPPO B harjoituspelasivat kiikarit

Lauantai-iltana Riverin harjoituspelit saivat jatkoa, kun vastaan asettui JIPPO B. Ottelu oli varsin tasaista vääntöä, joskin Riveri loi enemmän maalintekopaikkoja. Ottelu päättyi kuitenkin maalittomana 0-0.

 

Riveri oli pelannut JIPPO B:tä vastaan jo kaksi kertaa aiemmin tänä talvena. Näissä kahdessa ottelussa harjoiteltiin tiettyjä teemoja ja niissä molemmissa nuorukaiset olivat parempia. Tänään ei ottelua enää teemoitettu erityisemmin ja peliä lähdettiin pelaamaan kuten normaalistikin. Ottelun alkupuolisko oli tasaista vääntöä ja molemmat joukkueet pelasivat varsin mukavan näköistä jalkapalloa vaihdellen sopivasti suoraviivaisia ja pitkiä hyökkäyksiä. Riverin osalta pallo liikkui välillä mallikkaasti, mutta viimeisellä kolmanneksella tekemisen laatu saisi olla pykälän verran parempaa. Jipon nuoret pelaajat saivat ensimmäisellä jaksolla muutaman maalipaikan, mutta varsinaisiin torjuntatöihin Antti Jäntti ei joutunut. Riverillä oli myös paikkansa, mutta viimeistely ei ollut tarpeeksi laadukasta. Maalinedushässäkän jälkeen Pessi Suonpää pääsi kokeilemaan, mutta pallo meni metrin ohi. Pessillä oli avauspuolikkaalla myös toinen vetopaikka, jossa lopputulema oli sama; maalipotku. Riveri onnistui kertaalleen saamaan pallon maaliin, kun kaunis hyökkäys päätettiin lopulta Klaus Nevalaiselle, mutta mies oli piirun verran paitsiossa. Klaus oli muutenkin pelipäällä ja pääsi muutamaan kertaan kokeilemaan maalintekoa, mutta tällä kertaa pallo ei löytänyt tietään maaliin.

 

Toisella jaksolla Riverin peli parani himpun verran ja vastustaja puolestaan hyökkäsi paljon suoraviivaisemmin. Riverillä oli toisella jaksolla muutamia maukkaita tilanteita, jotka lopulta eivät päätyneet edes laukaisuyritykseen. Puoliajan parhaat paikat oli vaihdosta sisään tulleella Dimitri Klimovilla, joka yritti maalintekoa kolme kertaa. Mies ei tällä kertaa päässyt tolppaa lähemmäki. Ottelun loppuhetkillä Riverin Nevalainen toimitti pelivälineen toistamiseen maaliin, mutta tilanteessa hän oli ehtinyt paitsion puolelle. Näin ottelu päättyi lopulta tasatulokseen.

 

Vaikka maalinteossa ei tänään onnistuttu, oli pelissä paljon hyvää ja harjoituksissa läpikäydyt asiat alkavat siirtyä peleihin entistä paremmin. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikolla harjoituksia ja lauantaina on taas pelipäivä, kun vastaan asettuu AFC Keltik. Ottelu pelataan Rantakylässä klo 19 alkaen. Tervetuloa katsomaan.