PP-70 saapuu urheilutalolle

Miesten Futsal-ykkönen jatkuu SC Riverball:n osalta tulevana viikonloppuna, kun Joensuuhun urheilutalolle saapuu vieraaksi PP-70 Tampereelta. Klo. 15 alkava ottelu on todellinen kuuden pisteen ottelu, sillä molemmat joukkueet taistelevat tiukasti putoamista vastaan.

 

SC Riverball:n mollivoittoinen jakso sai jatkumoa viime viikonloppuna, kun Ilves FS kävi hakemassa pinnat Joensuusta. Ottelun tuoksinnan jälkeen joukkueen päävalmentaja Juha-Matti Ryynänen lupaili muutoksia rosteriin. Tiistaina ja torstaina on treenattu uusilla koostumuksilla ja nyt pitäisi joukkueen iskukyky olla tähän otteluun terävä. ”Pari hyvää pallotreeniä alla, ollaan käyty perus asioita lävitse ja sitä millaista futsalia halutaan pelata. Luottavaisin mielin kohti lauantain ottelua.” Ryynänen kertoo. ”Muutamia poissaoloja meillä, mutta muutoin hyvä rosteri saadaan otteluun.” Ryynänen jatkaa.

 

PP-70:n kausi on myös sujunut ailahtelevasti. Joukkue on voittanut pelaamastaan 14 ottelustaan neljä ja kaksi on päättynyt tasapeliin. PP-70 on sarjassa tällä hetkellä sijalla 11. Mutta sarjan tyvipää on äärimmäisen tasainen ja PP-70 onkin vain kolme pistettä kotijoukkuetta perässä, pelaten kaksi ottelua vähemmän. Joukkueen johtohahmo on ehdottomasti ollut Vili-Atte Mäkinen, joka on 11 ottelussa tehnyt tehot 12+8. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Tampereella Riverin 2-3 vierasvoittoon. ”PP-70 on hyvin organisoitu joukkue. Selkeä pelitapa ja tekemisen laatu heillä on hyvällä tasolla. Meiltä tuo ottelu oli todella hyvää puolustuspelaamista ja Joonas (Eksman) vein maalivahtien taiston kyllä suvereenisesti.” Ryynänen muistelee ottelua.

 

Ottelu on siis todellinen kuuden pisteen kamppailu, jossa molemmat haluavat, sekä myöskin tarvitsevat voittoa taistellessa tärkeistä sarjapisteistä loppukautta ajatellen. Riveriltä tarvitaan nyt laajuutta onnistumisiin ja yksi heistä kehen se kohdistuu on monessa liemessä keitetty kokenut Eero Naakka. Hän ei paljoa miettinyt, kun häneltä kysyttiin tulevasta ottelusta. ”Kolmesta pisteestä lähdetään taistelemaan. Ei ole muuta vaihtoehtoa.” Naakka sanoo. Riverball tarvitsee otteluun myös nyt sen tärkeimmän, eli kotiyleisön tuen. Koronarajoitusten poistuttua, otteluun voidaan ottaa yleisöä vaikka halli täyteen. ”Nähdään urheilutalolla.” Ryynänen toivottaa yleisön paikalle.

 

Ottelu pelataan Joensuun urheilutalolla lauantaina 19.2.2022 klo. 15.00. Otteluisäntänä Jet Set Bar. Liput otteluun ovat 3€ / kpl. Mikäli kuitenkin haluat säästyä lippujen hankinnalta, niin ottelulippuja voi käydä kysymässä paikanpäältä ainakin  Jet Set Bar:ista, Ravintola Aiho:sta. RiverCáfe palvelee totuttuun tapaan. Tervetuloa.