Porento jatkaa peliuraansa Taivaansinisissä

Porento jatkaa peliuraansa Taivaansinisissä

SC Riverball ja Eemi Porento (1998) ovat sopineet vuoden mittaisesta jatkosopimuksesta, jolla nuorukainen jatkaa peliuraansa Taivaansinisissä. Viime kaudella neljässä ottelussa esiintynyt Eemi ei onnistunut maalinteossa, mutta muuten esitti erittäin vahvoja otteita hankalasta valmistautumisesta huolimatta. Viime kautta hankaloitti miehen palvelusaika puolustusvoimissa, mutta mahdollisuuksien mukaan hän oli aina mukana jalkapallotapahtumissa.

Kaikkiaan Eemi on pelannut Taivaansinisissä viisi ottelua, joissa on kertynyt kaksi keltaista korttia. Päävalmentaja Sami Ahonen oli tyytyväinen Eemin sopimusuutisen jälkeen. Ahonen pitää Porentoa monipuolisena pelaajana, jonka pelipaikka voi tarvittaessa olla hyökkäyspään osalta paikalla kuin paikalla.

Nyt Riverillä on kasassa 16 pelaajasopimusta ja lisää tehdään varmasti, kun harjoitukset pyörähtävät jälleen käyntiin ensi viikon maanantaina.

Sopimustilanne (16): Jesper Hokkanen, Eelis Korhonen, Eero Naakka, Perttu Rytivaara, Vili Väänänen, Tommi Rautiainen, Ville Homanen, Jaakko Nissilä, Olli-Pekka Karjalainen, Oskari Hirvonen, Dimitri Klimov, Klaus Nevalainen, Antti Jäntti, Riku Kareinen, Pessi Suonpää, Eemi Porento.