PK-37 vieraaksi Rantakylään

PK-37 vieraaksi Rantakylään

SC Riverball kohtaa lauantai-illan harjoitusottelussa iisalmelaisen PK-37:n, joka tippui tälle kaudelle Kakkosesta Kolmoseen. Ottelu alkaa ennakkotiedoista poiketen vasta klo 19.00. Tervetuloa katsomaan!

 

Riverin harjoitusottelut jatkuvat lauantaina Rantakylän Liikuntahallissa, kun iisalmelaisten ykkösnyrkki saapuu vierailulle. Riverillä on kokoonpanossa jonkin verran poissaoloja sekä henkilökohtaisista menoista johtuen että valmentajan sanelemana pakkolomana. Riveri operoi tulevalla kaudella varsin kapealla ringillä, joten on tärkeää säilyttää pelaajat pelikuntoisina kauden jokaisessa vaiheessa. Tämän vuoksi riskejä ei vielä haluta ottaa loukkaantumisista kärsivien pelaajien kohdalla. Vaikka poissaoloja onkin paljon, tarjoaa tämä mahdollisuuden harjoitella tiettyjä asioita ja pelikestävyyttä osallistuvien pelaajien kanssa. Jalkeille saadaankin varsin mielenkiintoinen kokoonpano, joka on sekoitus kokemusta ja nuoruutta.

 

PK-37 puolestaan on saanut riveihinsä muutamia mielenkiintoisia paluumuuttajaveikkosia naapuriseurastaan. Nyt ennalta vaikuttaakin siltä, että iisalmelaisten ylpeys, PK-37, tulee ensi kesänä olemaan mielenkiintoinen nippu, joka pystyy varmasti taistelemaan sajan kärkisijoista. Tervetuloa seuraamaan harjoitusottelua Rantakylään klo 19.00 ja katsomaan millaiset joukkueet kumpaisellakin on jalkeilla.