PAVE vieraaksi Mehtimäelle

PAVE vieraaksi Mehtimäelle

SC Riverball kohtaa lauantaina iisalmelaisen PAVE:n Mehtimäen tekonurmella. Ottelu alkaa klo 17.00, eikä sisäänpääsymaksua peritä myöskään tällä kertaa. Tervetuloa!

 

Riverin ja PAVE:n matsit ovat olleet yleensä tasaisia kamppailuja. PAVE pyrkii hyökkäämään suoraviivaisemmin Riverin rakennellessa peliään rauhallisemmin. Tämä lienee lähtökohta myös huomiseen otteluun, mutta PAVE:n vaarallisuus on tiedossa. Keväällä pelatussa harjoitusottelussa PAVE käytti paikkansa erittäin tehokkaasti. Sarjatilanne on kutkuttavan tasainen alkusarjan lähestyessä loppuaan. Sarjataulukossa viimeisenä tällä hetkellä oleva PAVE kaipaa kovasti pisteitä, mutta niin tekee myös kolme pistettä iisalmelaisten edellä majaileva Riveri, joka halajaa mukaan taisteluun yläloppusarjan paikasta.

 

Riverin ottelut tänä kesänä ovat olleet hankalia. Hyvistä peliesityksistä huolimatta jotkin palaset eivät ole osuneet tänä vuonna kohdalleen ja tiukat ja tasaiset matsit ovat avauskierrokselta saalistetun voiton jälkeen kääntyneet tasapeliksi tai tappioksi. Riverin leirissä on nyt lähdetty pelaamaan otteluita sarjataulukkoon tuijottamatta ja jokainen ottelu on se tärkein ottelu sillä hetkellä. Viime viikonloppuna Regions’ Cupista irtosi kuitenkin jatkopaikka Viitosessa pelaavaa Mäntän Valoa vastaan ja tästä ottelusta onkin pyritty ottamaan se iloisuus mukaan myös treeneihin ja tuleviin koitoksiin. Ainakin harjoituksissa iloisuutta on nyt riittänyt ja tämä pyritään siirtämään huomiseen ottelun PAVEa vastaan. Riverin rosteri on kapea, mutta jalkeille saadaan kuitenkin hyvä kööri. Ainoastaan pelikieltoa kärsivä Jake Turunen on poissa kamppailusta.

 

SC Riverball – PAVE huomenna lauantaina klo 17.00 Mehtimäen hienolla jalkapallostadionilla. RiverCafé palvelee tuttuun tapaan. Tervetuloa!