Palkitut sankarit jatkavat

Palkitut sankarit jatkavat

SC Riverball on solminut jatkosopimukset Klaus NevalaisenVili Väänäsen ja Eelis Korhosen kanssa. Sopimukset ovat perinteiseen malliin yksivuotisia. Lisää jatkosopimusuutisia on luvassa lähiaikoina.

 

Nevalaisen (s. 1992) jatkosopimus oli erittäin mieluisa uutinen Taivaansinisille. Viime kaudella hienosti maaliverkkoja heiluttanut Klaus on ehtinyt pelaamaan Riverissä jo useamman vuoden ajan. Kaikkiaan mies on pelannut Riverissä 77 virallista jalkapallo-ottelua, joissa on syntynyt maali lähes joka kolmannessa matsissa (25 maalia). Päättyneellä kaudella hän viimeisteli 17 maalia 20 ottelussa. Ymmärrettävästi Klaus haluaa pitää pitää hiljaiseloa lukuisten kesän haastatteluiden jälkeen, eikä RiverMedialle irronnut sen enempää kommentteja jatkosopimukseen liittyen.

 

Toinen nyt jatkosopimuksen tehneistä pelaajista on ikitaistelija Vili Väänänen (s. 1991). Vili ei Klausin tavoin tee otteluissa paljoa maaleja, mutta tuomarin puhutteluja, keltaisiakortteja ja ulosajoja mies kerää kiitettävästi. Tällä kaudella keltainen kortti vilahti Vilille kahdeksan kertaa, joista kaksi sattui saman ottelun aikana merkiten ulosajoa. Kaikkiaan Väänänen on pelannut Riverissä jo huimat 141 ottelua tehden niissä kaksi maalia ja ottaen 44 varoitusta sekä kaksi ulosajoa.

 

Kolmas jatkosopimus on myös mieluinen. Hyvän kauden pelannut Eelis Korhonen (s. 2000) pytyi kauden aikana nostamaan tasoaan entisestään ja nuori herra on nykyään miesten peleissä kuin vanha konkari. Pelitaidot ovat kaikin puolin kunnossa ja tuomarille selittäminenkin alkaa jo luonnistua kokeneiden pelikavereiden tavoin. Laitapuolustajana läpi kauden pelannut Eelis oli pelipaikastaan huolimatta viime kauden toiseksi paras maalintekijä neljällä maalillaan. Tulevaisuudessa Korhosen aktiivinen ja hyökkäävä puolustuspelaaminen tulee olemaan tärkeässä roolissa.

 

Sopimustilanne: Antti Jäntti, Perttu Rytivaara, Klaus Nevalainen, Vili Väänänen, Eelis Korhonen

Tilastot Riverissä

77 ottelua

25 maalia

6 varoitusta

 

Tilastot Riverissä

141 ottelua

2 maalia

44 varoitusta

 

Tilastot Riverissä

33 ottelua

4 maalia

4 varoitusta