Otteluennakko: KuKi saapuu keskuskentälle

SC Riverballin ottelut Kolmosessa jatkuvat lauantaina, kun sarjanelonen Kurkimäen Kisa saapuu vieraaksi Joensuun keskuskentälle. Matsi on Riverille kauden ensimmäinen keskuskentän nurmella. Matsi starttaa kello 15.

Taivaansinisten ja KuKin lauantainen koitos on jo joukkueiden toinen keskinäinen kilpailullinen kohtaaminen tällä kaudella. Maaliskuussa Regions´ Cupin toisella kierroksella kuopiolaiset olivat kotonaan parempia 1-0 -lukemin. Myös kaudella 2017 keskinäiset ottelut olivat tasaisia – Kuopiossa päädyttiin 2-2 -tasatulokseen Riverin viimehetken maalilla, kun taas Joensuussa oranssipaitainen vierailija oli parempi maalein 0-1. Viime kauden kohtaamiset olivat joukkueille ensimmäiset historian saatossa, joten lauantaina joensuulaisilla on mahdollisuus napata KuKin kustannuksella ensimmäinen täysi pistepotti.

Viime kaudella Kolmosen sarjanousijana Kurkimäen Kisa sijoittui sarjassa hienosti kolmanneksi. Myös meneillään oleva kausi on lähtenyt pisteiden valossa hyvin käyntiin. Joukkue kärsi ensimmäisen tappionsa Kolmosessa viime viikolla, kun Kings onnistui ryöstämään pisteet paikallispelistä lukemin 0-1. Tappiota ennen oranssipaidat olivat voittaneet viidestä ensimmäisestä matsistaan kolme ja pelanneet kahdesti tasan.

Lauantain vastustajan kokoonpano vilisee KuPS-taustaisia pelaajia. Seuran riveistä Veikkausliiga-kokemusta löytyy kolmelta pelaajalta: Atte Hoivalalta, Ali Koljoselta sekä Sami Räsäseltä. Joukkue on tehnyt kuudessa kamppailussa 11 maalia, jotka ovat jakautuneet seitsemälle eri pelaajalle. Koljonen ja Karri Kovanen ovat osuneet kahdesti mieheen.

Riverball tasasi edellisessä matsissaan pisteet sarjanousija ToU:n vieraana Siilinjärvellä. Taivaansiniset ovat keränneet kuudesta pelistään kahdeksan pistettä, mikä oikeuttaa sarjataulukossa seitsemänteen sijaan. Voittaessaan lauantaina joensuulaiset nousisivat kuitenkin vahvasti mukaan kärkitaistoon, vain kolmen pisteen päähän sarjaa johtavasta JPS:stä.

Taivaansinisillä on jälleen ylihuomenna käytettävissään yli kokoonpanollisen verran pelaajia. Joukkue saa siis jalkeille kovan nipun taistelemaan kolmesta pisteestä. Pallonhallintaan ja lyhyt syöttöpeliin pelaamisensa perustavaa KuKia vastaan tarkka puolustaminen ja nopeat vastahyökkäykset lienevät nousevan arvoonsa.

Tervetuloa kannustamaan River voittoon keskuskentälle lauantaina klo 15 alkaen!

Ottelussa palvelee RiverCafé!

Liput: 5/3 e