Matkakohde muuttui Berliinistä Los Angelesiin

Pääsiäisen harjoitus- ja ottelumatka Berliiniin sai yllättävän käänteen, kun seuran toimistolle tuli sähköposti Los Angeles Galaxy -seuralta. Taivaansiniset on kutsuttu Los Angelesiin Galaxyn vieraaksi ja matka Enkelten kaupunkiin tehdään pääsiäisenä.

Tapahtumaketju sai alkunsa, kun isolla kirkolla nykytisin majaileva River-ikoni Markus ”Kema” Ihalainen tapasi Helsinki Horse Show -tapahtumassa Los Angeles Galaxyn GM:n Frank ”Black Horse” Matthewsin. Frank tutustui Taivaansinisten otteluvideoihin ja vakuuttui joukkueen pelitavasta. Kutsuviestissä Frank toteaa Riverin pelaavan yllättävää ja ennalta arvaamatonta peliä, jossa ei koskaan voi tietää kenelle pallo syötetään.

Ottelu pelataan perjantaina 19.4. Galaxyn kotikentällä StubHub Centerissä, missä Galaxy pelaa Major League Soccer -liigan ottelunsa. Joukkueen ehdottomasti tunnetuin tähti on Zlatan Ibrahimovic joten River-puolustukselle on tiedossa hikinen ilta. Matkaohjelmaa kuuluu retki Anaheimin Disneylandiin. Disneyland onkin innostanut joukkueen nuorimpia pelaajia, sillä näkeväthän he nyt Mikki Hiiren elävänä. Aku Ankan kestotilaajien ykkönen on tietysti Aku.

Ottelu Galaxya vastaan on amerikkalaiseen tyyliin mediatapahtuma, johon kuuluvat tietysti paraati soittokuntineen ja Disney-hahmot. Ottelun jälkeen on perinteinen hampurilaisten syöntikilpailu, johon Taivaansiniset myös osallistuvat joukkueen valmentajan johdolla. Ottelu- ja matkatapahtumista raportoidaan seuran sivuilla, joten pysyhän kuulolla.