Lindberg täydentää maalivahdiosaston

Lindberg täydentää maalivahdiosaston

Maalivahtiosasto täydentyi myöhään keskiviikkoiltana neljännellä maalivahdilla, kun Anton Lindberg allekirjoitti jatkosopimuspaperin pitkien neuvotteluiden päätteeksi. Nyt Riverillä on kasassa 4+17 pelaajasopimusta, mutta joukkueella on tavoitteena kiinnittää vielä puolenkymmentä kaveria tulevan kesän joukkueeseen.

 

Anton Lindberg (s. 1993) saapui Riverin organisaatioon edelliselle kaudelle Kotkasta, mutta Riverin paidassa otteluita ei ole vielä tähän päivään mennessä kertynyt. Sen sijaan mies on yhteistyön kautta pelannut Ylämyllyn Yllätyksen maalilla. Kesätyökuviot miehellä ratkesivat jo hyvissä ajoin suotuisasti, eikä mies ole muuttamassa kesäksi työn perässä. Antonin vahvuuksia ovat pelinohjaus ja monipuolisuus. Puheliaana veikkona Anton onkin tuonut mukavasti meininkiä Riverin treeneihin. Tulevaan kauteen myös Anton on lähdössä hyvin mielin.

Meillä on hyvä jengi, joka pystyy taistelemaan sarjan voitosta.

 

Tilastot Riverissä

0 ottelua

0 maalia

0 varoitusta

 

Maalivahtien osalta Riverillä on positiivinen ongelma. Lähes jokaisessa harjoituksessa läsnä on vähintään kolme maalivahtia, joka kasvattaa mahdollisuuksia harjoitusten suunnittelussa. Viime vuosina ykkösmaalivahdin paikkaa on hanskoissaan pitänyt kokenut Antti Jäntti, joka vastaa myös maalivahtivalmennuksesta. Anton, Joonas Eskman ja Miikka Naumanen ovat nousseet haastamaan Jänttiä ykkösmaalivahdin paikasta, mikä lisää sopivasti kilpailua treeneissäkin. Jokaisella neljästä maalivahdista on omat vahvuutensa, eikä yhdenkään maalivahdin osalta voida tällä hetkellä varmistaa peliaikaa joukkueessa. Positiivisen ongelman varjopuolena on tietysti peliajan turvaaminen kaikille maalivahdeille. Tämän vuoksi Taivaansiniset pyrkivät kehittämään yhteistyötä naapuriseurojen kanssa, jotta kehityksen kannalta tärkein osio, ottelukokemus, tulee saatua osaksi jokaisen maalivahdin harrastamiseta.

Riverin maalivahdit luottavat KA Goalkeeping:n hanskoihin. Kuvassa Eskman, Jäntti ja Naumanen.

 

Sovitut harjoitusottelut

  • 22.2. klo 18.15 Rantakylä SC Riverball – PK-37
  • 29.2. klo 20.15 Rantakylä SC Riverball – Kings SC
  • 22.3. klo 14.00 Rantakylä JIPPO – SC Riverball
  • 10.4. klo 19.00 Wien FC Union 12 – SC Riverball

 

Sopimustilanne (21): Antti Jäntti, Perttu Rytivaara, Klaus Nevalainen, Vili Väänänen, Eelis Korhonen, Jesper Hokkanen, Konsta Kokko, Elias Niskanen, Ville Homanen, Henri Pupaza, Oskari Ylikoski, Lassi Laakkonen, Olli-Pekka Karjalainen, Jarkko Turunen, Vilppu Leinonen, Joonas Eskman, Eero Naakka, Oskari Hirvonen, Miikka Naumanen, Iiro Porkka, Anton Lindberg.