Kolmonen jatkuu hyytävissä olosuhteissa

Kesän 2019 Kolmosen toisen kierroksen ottelu SC Riverball – KuKi pelataan perjantaina klo 19 Rantakylän Liikuntahallissa. Syynä tähän on lumisade, joka sotki pelisuunnitelmat Mehtimäellä. Riveri lähtee hakemaan ottelusta kauden avausvoittoa tasapelin kaveriksi.

 

Riveri kohtasi viime viikolla Warkaus JK:n ja joukkueet päätyivät jännittävien vaiheiden jälkeen lopulta 3-3 (0-1) tulokseen. Riveri nousi toisen jakson lopulla hienosti 3-2 johtoon, mutta varkautelaiset pääsivät lisäajalla tuikkaamaan tasoituksen. Kauden avausottelusta voitto oli siis jo lähellä, mutta tilannetta lähdetään korjaamaan tähän otteluun. Viikko on harjoiteltu vaihtelevissa olosuhteissa, mutta kuitenkin treeniasenne on pelaajistolla ollut mainio. Harjoituksissa on paneuduttu tällä viikolla erityisesti maalintekoon, joka nouseekin tärkeään osaan kivikovaa KuKi:a vastaan. Valitettavasti Job on kuitenkin tuonut postia Riverille, sillä viime ottelussa mainiosti pelanneet Oskari Hirvonen ja Saku Kuure ovat poissa miehistöstä. Myös vaihdosta kentälle tullut, ja erinomaisen toisen puoliajan pelannut, Elias Niskanen potee pientä jalkavammaa ja häntä ei myöskään nähdä kentällä perjantaina. Sen sijaan joukkueen kapteeni Antti Jäntti palaa tolppien väliin, varakapteeni Ville Homanen on tervehtynyt kuumeesta ja varusmiespalvelusta suorittava Eemi Porento saadaan mukaan joukkueeseen. Kaikkiaan Riveri saa jalkeille iskukykyisen joukkueen 17 pelaajan voimin.

 

Vierailija Kurkimäen Kisa koki avauskierroksella yllätystappion AC BARCA:lle lukemin 2-3. BARCA venyi vastaavaan voittotulokseen myös Riveriä vastaan Regions’ Cupissa eli Nelosesta nousseet riistaveteläiset ovat alkukaudesta kovassa iskussa. Viime kauden sarjakakkonen KuKi puolestaan haluaa varmasti osoittaa olevansa laadukas joukkue ja tulee varmasti olemaan kova luu perjantai-illan mittelössä. KuKi koki talvella hieman haasteita miehistönsä kasaamisessa, mutta lopulta he saivat kasaan taitavan joukkueen, johon saatiin muutama uusikin pelaaja. Nimekkäin uusista pelaajista lienee takavuosina KuPS:n ringissäkin pyörinyt Joonas Ojantie. Mies on rutinoitunut Kakkosen pelaaja, joka tuo varmasti ryhtiä KuKi:n joukkueeseen. Vastustajan paidasta löytyy myös muita mainioita Kolmosen pelaajia ja seura onkin tunnettu KuKi-taka -pelityylistään.

 

Laadukas kotijoukkue, taitava vierasjoukkue sekä hyvin liikkuva tuomarikolmikko takaavat sen, että perjantain ottelu tulee varmasti olemaan hieno kamppailu kolmesta pisteestä. Viime vuoden syyskierroksella Riveri oli Kurkimäessä parempi lukemin 0-6, joten siitäkin saattaa olla kaverilla jotain hampaankolossa. Tule katsomaan ottelua Rantakylän Liikuntahalliin klo 19.00 miten käy tällä kertaa. Varaa mukaasi käteistä/kortti RiverCafé:hen sekä mukavasti kannustusääntä. Niillä pitäisi pärjätä!