Kolme uutta kaveria Taivaansinisiin

Kolme uutta kaveria Taivaansinisiin

Niki Löytty siirtyy Taivaansinisiin Ri-Pa:sta.

SC Riverball on tehnyt sopimukset tulevan kesän osalta kolmen uuden pelaajan kanssa. Taivaansinisen pelipaidan ensi kesänä päällensä pukevat Alex Ilvonen, Niki Löytty ja Tuomas Pulkkinen, joiden mukana joukkueeseen tulee sopivasti uutta verta.

 

Niki Löytty (s. 1999) siirtyy Riveriin Ristiinan Pallosta, jossa hän edellisellä kaudella ehti pelaamaan Kolmosta kymmenessä ottelussa. Niki on alunperin MiPK:n kasvatteja ja pelannut MP:ssä A-junioreihin saakka. Tämän jälkeen tie vei armeijaan ja Neloseen ennen Ristiinaan siirtymistä. Niki ilmoittautui mukaan jo alkuvuodesta ja jo juoksutreeneissä hän teki vaikutuksen päävalmentaja Sami Ahoseen urheilullisella olemuksellaan. Pallotreenien alettua mies on myös ollut vakuuttava ja seurassa ollaankin tyytyväisiä Nikin liityttyä joukkueeseen. Keskikentällä tai puolustuslinjassa laidalla pelaava Niki itse on treenannut korona-ajan omatoimisesti ja vakuuttaa olevansa ainakin fyysisesti hyvässä kunnossa.

Kyllähän sitä taas innolla oottaa että tosipelit alkais. Tälle kaudelle lähettäessä fysiikkapuoli henkilökohtasesti ainaki kunnossa, kun on ollut aikaa lenkkipolkuja ja kuntosalia kuluttaa.

 

Toinen uusi tulokas on Alex Ilvonen (s. 2002), joka siirtyy Riveriin naapuriseura LehPa:sta. Ilvosen nimi oli Taivaansinisissä esillä jo muutama vuosi aiemmin, kun pohdittiin alueen lupaavia nuoria pelaajia. Nyt nuoren miehen kanssa päästiin myös keskustelemaan asiasta ja sopimus syntyi lopulta helposti. Ilvonen on JIPPO-junioreiden kasvatti, joka ehti pelata viime ja toissa kaudella LehPa:n edustusjoukkueessa Kolmosta yhteensä 15 ottelun verran tehden kolme maalia. Alex liittyi nopeasti Riverin joukkueeseen Kings-ottelun alla muutama viikko sitten ja oli ottelussa erittäin pirteällä pelipäällä. Hyökkäyspäässä viihtyvä Ilvonen on erittäin hyvä lisä Riverin hyökkäykseen ja tehoja on odotettavissa myös ensi kesänä. Alex on sujahtanut joukkueeseen hyvin sisälle ja odottaakin jo tulevaa kesää.

Hyvillä mielin lähden kauteen ja luottavaisin, kun ympärillä on taitavia pelaajia ja hyvä ilmapiiri joukkueen sisällä.

 

Kolmas kaveri on futsalista tuttu Tuomas Pulkkinen (s.2002), joka on siis pelannut tämän talven futsal Ykköstä Taivaansinisissä. Jo futsalissa Tuomas on väläytellyt osaamistaan, mutta futistreeneissä mies on osoittanut olevansa myös erinomainen tulevaisuuden nimi jalkapalloviheriöllä. Tuomas on Alexin tavoin hyökkäyspään pelaaja ja on vakuuttanut Ahosen treeniotteillaan. Tuomaksen seurahistoria on helposti lueteltavissa, sillä mies on tähän asti edustanut vain Suonenjoen Palloa, SuPa:aa. Nuoresta iästään huolimatta Tuomas on ehtinyt pelata myös miesten sarjoissa Viitosta jo neljänä edellisenä kautena, joissa on syntynyt maalejakin 12 kappaletta 28 ottelussa. Tuomas onnistui saamaan kesätöitä nyt Joensuusta ja mies vaihtaa Mansikkakarnevaalit Ilosaarirockiin ja jää kesäksi Taivaansinisiin. Luultavasti tästä muutoksesta häkeltyneenä nuori mies ei osannut oikein kommentoida seuraavan kauden ajatuksiaan, mutta kuitenkin verkko heilunee ensi kesänä.

Hyvillä mielin tulevaan kauteen.

 

Päävalmentaja Ahonen on tyytyväinen uusiin sopimuksiin. Tässä hänen ajatuksiaan uusista kavereista.

Niki on todella urheilullinen ja juoksuvoimainen kaveri. Erittäin hyvä lisä meidän laitapelaamiseen ja hienoa että päästiin sopimukseen Nikin kanssa. Klaus saa myös Nikistä tiukan haastajan joukkueen tyylikkäimpänä pelaajana.

Alex tuli Kings-peliin testiin ja vakuutti heti peliälyllään. Todella hyvää ja helponnäköistä peliä. Hyvä syöttötaito ja näyttänyt niin Kings-pelissä kuin treeneissäkin, että ei vaikuta pallon kanssa tulevan kiire. Taistelee pelipaikasta niin keskikentän keskustassa kuin kymppipaikalla.

Tuomas on tuttu pelaaja futsal-joukkueesta. Nopeana ja suoraviivaisena pelaajana tuo vaihtoehtoja hyökkäyspäähän. Pari treeniä takana ja ehdottomasti niissä vakuuttanut myös hyvällä potkutekniikallaan.

 

Nyt joukkueella on kasassa kaikkiaan 19 pelaajasopimusta, mikä tietysti on vielä liian vähän tulevaan kesään. Harjoituksissa on edelleen mukana niin uusia kuin vanhojakin naamoja, joiden kanssa sopimusneuvotteluja käydään lähiviikkoina. Myös uudet pelaajat ovat vielä tervetulleita, mikäli kokevat olevansa hyvä lisä joukkueelle. Kaikkiaan joukkue on kuitenkin tällä hetkellä erittäin laadukas, mikä on tietysti hieno asia tulevan kesän kannalta. Sarjan on tarkoitus alkaa jo kolmen viikon kuluttua, mutta luultavasti kauden aloitus viivästyy jonkin verran koronan vuoksi.

 

Riveri etsii joukkueeseen myös huoltajaa sekä muita taustahenkilöitä. Mikäli haluat liittyä mukaan Taivaansinisten taustalle, ota yhteyttä päävalmentajaan tai joukkueenjohtajaan.