Kolme jatkosopimusta futispuolelle

SC Riverball on solminut kolme jatkosopimusta, kun kapteeni Antti Jäntti sekä nuoret Eelis Korhonen ja Elias Niskanen ovat sopineet jatkavansa Taivaansinisissä. Nyt kasassa on kaikkiaan seitsemän jatkosopimusta, kun treenit pyörähtävät jälleen käyntiin.

 

Antti Jäntti (s. 1989) – tuo maan mainio seuramies sanan jokaisessa merkityksessä. Seuran monivuotinen ykköskassari vastasi myöntävästi tiedusteluihin peliuran jatkamisesta Riverissä. Kaikkiaan Jäntti on pelannut Riverissä huimat 140 ottelua ja nauttii suuresti arvostusta pelaajien keskuudessa. Viimeisien kausien ajan mies on kuulunut oikeutetusti myös joukkueen kapteenistoon. Pelaamisen ohella mies vaikuttaa myös seuran johtokunnassa sekä on vastannut maalivahtivalmennuksesta. Miehen jatkosopimus on seuralle hyvin mieluisa ja mielellään olisi tehty pidempikin sopimus, mutta mies itse on tutun vaatimaton:

Vuosi kerrallaan.

 

Eelis Korhonen (s. 2000) on pelannut Riverissä oikean laitapakin tontilla, mutta kyvykkyyttä miehellä on pelata myös muilla pelipaikoilla. Kolmen kauden aikana otteluita on kertynyt 46 kappaletta ja niissä mies on onnistunut tekemään neljä maalia. Eelis on omalla osaamisellaan vakuuttanut valmentajat vuodesta toiseen ja onkin ollut erittäin tärkeä osa joukkuetta jokaisella kaudellaan. Molempiin suuntiin taitava ja uuttera joensuulainen on ehdottomasti yksi sarjan parhaita ja monipuolisimpia pelaajia. Nuori herra oli itse hieman pettynyt menneeseen kauteen, vaikka jotain jäkin viime kaudesta hampaan koloon:

Viime kaudesta jäi hieman karvas maku, kun hyvin lähteneen kauden loppupuolella joukkueen vire katosi ja ei pysytty sarjan kärkikamppailussa loppuun asti. Kuitenkin pelillisesti kehityttin taas edellisestä kaudesta huomattavasti ja uskon että kehitys jatkuu taas ensi kaudella. On kiva päästä taistelemaan sarjan kärkisijoista tutussa joukkueessa, jossa on todella hyvä ilmapiiri.

 

Elias Niskanen (s. 2000) on kolmas jatkosopimuksen tehnyt pelaaja. Eliaksella on myös kolmen vuoden kokemus seurasta, joiden aikana on tullut kokemusta 20 ottelun verran. Topparina ja keskikentän keskellä pelannut Niskanen on kärsinyt menneiden kausien aikana hieman loukkaantumisista, mutta kunnossa ollessaan mies on ehdottomasti huippukaveri omalla pelipaikallaan. Eliaksen vahvuutena on erityisesti syöttötaito, sillä mies pystyy jakamaan molemmilla jaloillaan monipuolisia syöttöjä niin lähelle kuin kauaskin. Lisäksi miehen vahvuuksiin kuuluu rauhallisuus pallon kanssa sillä mies harvemmin tekee hätiköityjä ratkaisuja kentällä. Seura on tyytyväinen myös Elkun jatkoon Taivaansinisissä, sillä hän on ehdottomasti tulevaisuuden nimi. Vaikka viime kausi ei mennytkään toivotulla tavalla loppuun asti, on Elias motivitunut kehittämään itseään ja koko joukkuetta kokonaisuutena myös tulevaisuudessa, jotta peli kehittyisi entisestään.

Mennyt kausi meni oikein mallikkaasti sekä joukkueelta että omalta osalta yläloppusarjan alkuun asti, joka sitten sujui hieman mollivoittoisesti. Kokonaisuudessaan kauteen voi olla ihan tyytyväinen. Tulevalla kaudella autan joukkuetta kehittymään sekä yritän itse kehittyä pelaajana parhaani mukaan, jotta Riveri olisi tulevallakin kaudella kampailemassa kolmosen kärkisijoista

 

Seura on neuvotellut myös muita jatkosopimuksia, joita julkaistaan lähiaikoina. Nyt katseet kääntyvät ensimmäisenä huomiseen iltaan, kun treenit pyörähtävät jälleen käyntiin Joensuu Areenalla klo 19.10. Tämän vuoden puolella harjoitukset ovat kaikille avoimia, mutta ennakkoon toivotaan ilmoittautumisia uusilta halukkailta pelaajilta. Voit ilmoittaa osallistumisestasi joko päävalmentajalle tai joukkueenjohtajalle.

Treeniajat Joensuu Areena:

  • Maanantai 19.10-21.00
  • Torstai 19.40-21.15

Päävalmentaja Sami Ahonen, 050 366 3259, ahonensami@hotmail.com

Joukkueenjohtaja Perttu Rytivaara, 040 922 5641, soccerclub.riverball@gmail.com