Kokko kotiutunut intistä, Udo jatkaa

Kokko kotiutunut intistä, Udo jatkaa

Taivaansinisten futisjoukkue on saanut sorvattua jatkosopimukset Konsta Kokon ja  Udoka Tochukwu Ilodigwen kanssa. Joukkue on päässyt vihdoin aloittamaan palloharjoitukset, joten kauteen valmistautuminen on todella alkanut. Lisää sopimusuutisia jo huomenna.

 

Konsta Kokko (s. 2000) vietti viime kauden armeijassa, eikä päässyt koko kaudella pelaamaan yhtään ottelua. Nyt kärkäs hyökkääjä on palannut kotiin ja on valmiina tulevan kauden haasteisiin. Konsta ehti pelata ennen palvelustaan Riverissä kahden kauden ajan 29 ottelun verran, joissa syntyi vain yksi maali. ”Vain” siinäkin mielessä, että hyökkäyspäässä pelaavalla nuorukaisella on erinomainen pallokosketus ja erittäin painava laukaus. Treeneissä mies onkin ollut vahva ja pallokauden avannut pelailu Kingsiä vastaan Kuopiossa myös vahvaa tekemistä, kun Konsta teki kaksi maalia Kuninkaiden verkkoon 4-4 päättyneessä mittelössä. Tulevaan kauteen alikersantti Kokko lähteekin innoissaan, sillä viime vuosi oli taukoa futiksesta.

Erittäin hyvillä mielin lähden tulevaan kauteen, koska pääsee pelaamaan pitkästä aikaan.

 

Udoka Tochukwu Ilodigwe (s. 1993), eli tuttavallisemmin Udo, oli viime vuonna erittäin pirteä tulokas Riverin keskikentälle. Väkivahva nigerialainen siirtyi edelliseksi kaudeksi Taivaansinisiin IRPA:sta. Keskikentän keskellä pelannut Udo oli vahva kaksinkamppailutilanteiden mestari, joka pystyi hyvin suojaamaan palloa keskialueella ja jakamaan sen eteenpäin pelikavereilleen. Erittäin voitontahtoinen Udo on hyvä pelaaja jo siksi, että hän vaatii paljon pelikavereiltaan ja pyrkii itsekin tekemään kaikkensa, jotta hänen joukkueensa voittaa – jopa treeneissä. Udon otteet ovat kehittyneet jatkuvasti ja tulevalla kaudella hän on varmasti mies paikallaan, kun Riveri lähtee tavoittelemaan sarjan kärkisijoja. Treenikentän ulkopuolella Udo on myös mahtava huumorintajuinen persoona.

 

Riveri on vihdoin päässyt käynnistämään myös palloharjoitukset, kun se on saanut muutaman lepakkovuoron Rantakylän hallista. Joukkueen koko jokaisessa harjoituksessa on ollut yli 20 kenttäpelaajaa. Mukana on ollut vielä sopimuksettomia vanhoja pelaajia sekä uusiakin tulokkaita. Sopimuksia onkin sorvailtu peräti kolmen uuden pelaajan kanssa, jotka julkaistaan huomenna. Mielenkiintoisia nimiä maakunnasta ja sen ulkopuoleltakin, joten kannattaa huomenna palata sivuille katsomaan uutisia.