Kings SC vieraaksi lauantaina

SC Riverball oli viime viikonloppuna Jipon pyörityksessä, mutta lauantaina peli aiotaan saada taas uomiin Kingsiä vastaan. Ottelu alkaa klo 19 Rantakylän liikuntahallissa ja RiverCafé palvelee. Tervetuloa!

Riveri haastaa kesällä samassa Kolmosen lohkossa pelaavan Kingsin lauantaina Rantakylässä. Viime kauden ottelut olivat tasaisia ja samaa on lupa odottaa myös tältä viikonlopulta. Kings ja Riveri ovat pelanneet talven aikana varsin sekavia harjoitusotteluita, mutta toisaalta molemmissa joukkueissa on valmentaja, joka haluaa harjoitella asioita myös treenimatseissa, eikä tulos ole aina pääasia tässä vaiheessa kautta. Kings on jonkin verran uusiutunut viime kaudesta, joten luvassa on mielenkiintoinen kohtaaminen.

Riveri saa jalkeille hyvän kokoonpanon, vaikka loukkaantumiset ovat vaivanneet hieman joukkuetta parin viimeisen viikon aikana. Huominen koitos antaa varmasti entistä paremman kuvan siitä, missä vaiheessa Taivaansinisten peli on tällä hetkellä. Harjoituksissa on pyritty pureutumaan erityisesti eniten kehitettäviin kohteisiin, joten nyt on aika näyttää mitä pääkoppaan on tarttunut treeneistä.

RiverCafë palvelee ottelun aikana, joten ota käteistä tai kortti matkaan!