Keskiviikkona Varkauteen voitto mielessä

Keskiviikkona Varkauteen voitto mielessä

Mikäpä muukaan sitä olisi Kings-ottelun iloisten tunnelmien jälkeen ollut mielessä kuin jatkaa voittokulkua ihanien varkautelaisten kustannuksella. Keskiviikkona tähän on mahdollisuus, kun Riveri matkustaa Warkaus JK:n vieraaksi. Ottelu alkaa klo 18.30 paikallista aikaa.

 

Taivaansininen miehistö rentoutui juhannuksena mukavasti ja meno treenikentällä maanantai-iltana vaikutti terävältä. Riveri pääsee lähteämään tulevaan otteluun varsin ehjällä miehistöllä. Sairastupa alkaa vähitellen tyjenemään, vaikka pieniä vammoja onkin usealla pelaajalla. Kuntoutumisen vuoksi poissa ottelusta ovat ainoastaan Ville Homanen ja Eemi Porento. Työ- ja siviilikiireiden vuoksi poissa ovat myös mm. Henri Pupaza, Oskari Ylikoski, Elias Niskanen ja Ali Al-Arkawazi. Poissaoloista huolimatta jalkeilla on jälleen niin iso katras hienoja pelaajia, että kaikki eivät mahdu kokoonpanoon. Taistelu kokoonpanon paikoista jatkuu tämän illan treenivuorolla, jonka jälkeen kokoonpano otteluun nimetään.

 

Viime ottelussa Riverin koko keskikenttä oli mennyt uusiksi viime kauteen verrattuna. Osittain tämä hankaloitti pelin rakentelua, kun kaverit eivät vielä ole niin tuttuja keskenään ja vanhalle miehistölle. Tästäkin huolimatta koko keskikenttä pelasi hyvin Kingsiä vastaan. Erityisesti laidoilla pelanneet Vilppu Leinonen ja Veetu Rinkinen olivat hyvällä pelipäällä Kuopiossa. Edelliseen otteluun verrattuna Riverillä on huomenna lähes varmasti käytettävissään samat aloituskokoonpanon pelaajat. Kuitenkin joitakin muutoksia kokoonpanoon voi tulla pienten vammojen vuoksi. Niin tai näin, on Riverin rosteri kokonaisuudessaan riittävän leveä, että vaihtopenkille jää nälkäisenä taitavia pelimiehiä. Kokenut Perttu Rytivaara näkee uudistuneen Riverin entistä parempana kokonaisuutena ja on valmiina kohtaamaan varkautelaiset:

Pelaava joukkue on muuttunut aika paljon uusien pelaajien ja loukkaantumisten myötä. Tämä ei kuitenkaan ole missään nimessä negatiivinen asia, vaan uudet pelaajat ovat tuoneet harjoituksiin sopivasti kilpailua ja osoittaneet olevansa hyviä pelaajia Kolmoseen. Vanhempien pelaajien vauhti ei tulevaisuudessa ainakaan kiihdy, joten on hienoa nähdä nuorempien ottavan vastuuta pelikentällä. Huomenna edessä on taas tiukka matsi, mistä tunnetta ei varmasti puutu, mutta varsin luottavainen olen joukkueemme suhteen. Talvella ja koronatauolla on tehty oikeita asioita, joten olemme huomenna hyvässä kunnossa ja kestämme myös helteen tuomat lisärasitteet.

 

Taivaansiniset ovat kohdanneet Warkaus JK:n historiansa aikana 18 kertaa. Varkautelaiset ovat voittaneet puolet otteluista Riverin oltua parempi viidesti. Viime kaudella Riveri voitti kertaalleen yhden ottelun päättyessä tasapeliin. Joka tapauksessa ottelut ovat olleet yleensä tasaisia ja tunteikkaita, mikä tarjoaa seuraavalle yleisölle paljon viihdettä. Varkaudessa on yleensä joutunut maksamaan pääsymaksua joitakin euroja, mutta rahalle saa varmasti vastinetta tämän parivaljakon kohdatessa. Tervetuloa seuraamaan ottelua Varkauteen keskiviikkona 24.6.2020 klo 18.30.