Keman paluu

SC Riverball jatkaa otteluitaan Miesten Kolmosessa lauantaina matkustamalla Jyväskylään FC Blackbirdin vieraaksi. Ottelu alkaa klo. 16.00 Viitaniemen tekonurmella.

 

River on joutunut operoimaan tällä kaudella pienellä miehistöllä harmittavien loukkaantumisien ja sairasteluiden johdosta ja joukkue onkin aktiivisesti etsinyt vahvistuksia joukkueeseen. Ottelun alla Riveri onnistui naaraamaan joukkueeseen todellisen River-ikonin, kun Markus ”Kema” Ihalainen pukee jälleen taivaansinisen pelipaidan ylleen. Alkukauden Vitosessa Ylämyllyn Yllätyksen riveissä pelannut mies on joukkueen käytettävissä jo tässä Blackbird-kamppailussa. Kema itse palaa hyvillä fiiliksillä Riveriin. ”Mukava tulla takaisin Riveriin ja tuttuja jätkiä paljon, joten helppo hypätä tässä vaiheessa mukaan. Kiva myös päästä pelaamaan Kolmosta pitkästä aikaa.” Kema aloittaa. Mies ei kerennyt harjoitella vielä Riverin kanssa kertaakaan, mutta käytännössä 24/7 jalkapalloa hengittävä mies on pitänyt kuntoaan yllä Ylyn treeneissä ja hakenut uusia virikkeitä harjoitteluun eri lajeista. ”Erityisesti äärimmäisen hyvää lähtönopeustreeniä on tullut sulkapallosta.” Mies naurahtaa.

”Kema” pukee jälleen taivaansinistä ylleen.

 

FC Blackbird on aloittanut kauden kolmella voitolla ja kahdella tappiolla. Yhdeksällä pisteellään joukkue majailee sijalla 7. Joukkueen tehokkaimpina tällä kaudella on häärinyt Jere Tuomaranta, joka on osunut maalipuiden väliin kolme kertaa. Kalle Kauton ja Tomi Petrescun valmentama joukkue onkin vuosien saatossa ollut aina kova joukkue ja myös Kema tiedostaa asian. ”Blackbird on ollut omasta mielestä aina niitä kovimpia joukkueita Kolmosessa. Todella hyvä porukka on varmasti myös tällä kertaa vastassa. Ja eiköhän taas kauden päätyttyä vastustaja löydy aika korkealta sarjataulukosta.” Kema antaa kunniaa vastustajalle. ”Meidän pitää pystyä parhaimpaamme, jos halutaan aina vaikeasta Viitaniemestä pisteitä hakea.” Kema päättää.

 

Viitaniemessä peli siis starttaa klo. 16.00. Mikäli liikut Jyväskylässä päin huomenna lauantaina, niin suuntaa kentälle ja kannusta Kemaa ja muita Riveriläisiä hyvään tulokseen. Futis on perinteisesti parasta paikan päällä.