Kausi päättyy kotikentällä lauantaina

Kausi päättyy kotikentällä lauantaina

SC Riverball päättää kesän jalkapallosesongin lauantaina, kun Komeetat saapuu toistamiseen vierailulle Joensuuhun. Ottelu starttaa Mehtimäen tekonurmella klo 17.00. Tervetuloa seuraamaan matsia.

 

Kausi on aika laittaa pakettiin lauantaina, kun jyväskyläläinen Komeetat saapuu vierailulle Joensuuhun. Ottelussa Riverillä on tavoitteena sarjan neljäs sija, jonka se voitolla nappaisi. Teoriassa murskavoitolla olisi myös kolmas sija mahdollinen. Komeetat päätyisi tasapelillä neljänneksi ja voitolla kolmanneksi. Ensimmäisessä kohtaamisessa Komeetat oli parempi, joten Riverillä on tämänkin vuoksi kanapastaa hampaankolossa.

 

Riverin treeniviikko on jälleen ollut hyvä ja pääpaino on ollut maalinteossa, joka on yskähdellyt yläloppusarjassa. Tilanteita saadaan luotua tarvittava määrä, mutta pallo ei millään ole tahtonut löytää verkkoon asti. Kokoonpanoon tullaan tekemään joitakin muutoksia viimeiseen otteluun, jolla haettaan ryhtiä peliotteisiin. Avauskokoonpanossa nähdään ainakin Iiro Porkka ja  Lassi Laakkonen, jotka ovat treeneissä vakuuttaneet hyvillä otteillaan. Myös Henri Pupaza vapautuu pelikiellostaan ja on avauskokoonpanossa.

 

Ottelussa nähtäneen myös muutama viimeinen esiintyminen tällä tasolla, ainakin tällä erää. Perttu Rytivaara on ilmoittanut siirtymisestään sivuun Riverin pelaavasta joukkueesta. Samoin muutama muu kokeneempi pelaaja pohtii uransa jatkoa Taivaansinisissä. Rytivaara toimii myös seuran johtokunnassa sekä joukkueenjohtajana, joten jatkossa hän on edelleen mukana seuran toiminnassa. Hän näkeekin kokeneiden kavereiden mahdollisen lopettamisen seuralle mahdollisuutena.

Hieno, ja itselle tunteikas, ottelu on varmasti tulossa, josta olen jälleen innoissani. Kentällä nähdään nyt suuri ikähaitari, joka osaltaan on muutoksen alku joukkueessa. Tulevana kesänä joukkue varmasti muuttuu jonkin verran, mikä on seuralle ehdottomasti mahdollisuus kehittyä myös muutoin. Riveri on aina ollut tavoitteellinen seura, jossa harjoitellaan paljon ja laadukkaasti. Toivottavasti mahdollisimman moni kaupungissa asuva nuori jalkapalloilija pohtii tulevalle vuodelle Riveriä vaihtoehtona, sillä puitteet koko seuran kehittymiselle ovat kohdallaan jatkossakin. Toivon, että olen omalla esimerkilläni näyttänyt nuoremmille mallia, kuinka jalkapalloa voi tällä tasolla harrastaa vakavasti ja tavoitteellisesti, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa.

 

Riverin ja Komeettojen ottelu alkaa Mehtimäen tekonurmella klo 17.00. Sisäänpääsymaksua ei peritä, mutta maksuvälineitä kannattaa ottaa mukaan RiverCafé:n kohtelua varten. Tervetuloa!