Kausi päättyi voittoon

SC Riverballin jalkapallojoukkue päätti kautensa voittoon, kun PAVE kaatui Rantakylän hallissa lauantaina lukemin 1-0 (0-0). Lopulta Riveri jäi sarjassa viimeistä edeltävälle sijalle, joten ensi kaudelle jäi petraamisen varaa. Kiitos kannattajille ja tukijoille kesästä 2021!

 

Lähtökohdat viimeiseen otteluun olivat paineettomat, sillä sarjasijoitus oli ratkennut jo ennen ottelua. Ottelun kulku oli alusta lähtien selkeä. Kotijoukkue piti palloa hallussaan ja yritti murtaa vieraiden puolustusta, kun taas vieraat kyttäsi kotijoukkueen virheitä ja iski terävästi vastaan. Ottelu olikin varsin yleisöön menevää ja oli suorastaan ihme, että ottelussa tuli vain yksi maali. Kotijoukkueesta useampi pelaaja tuhlaili paikkoja urakalla. Myös vieraat pääsivät muutaman kerran maukkaaseen paikkaan, mutta ylärimaa lähemmäksi he eivät maalintekoyrityksissään päässeet. Kotijoukkueen kuparisen rikkoi toisella jaksolla Alex Ilvonen loistavan yksilösuorituksen seurauksena. Alex pääsi nopean hyökkäyksen jälkeen laidalta haastamaan puolustajaa 1 v 1 tilanteessa, puolustaja vipuun ja tyylikäs chippi takakulmaan yli vastaantulevan maalivahdin. Riverillä oli ottelussa myös debytantti kun yhteistyöseura Ylämyllyn Yllätyksestä ensiminuutit Kolmosessa sai Pietari Sippola. Pietari esiintyikin ennakkoluulottomasti laidalla ja oli tehdä maalinkin – hieno leikkaus puolustukseen selustaan ja napakka kuti rimaan. Laukaus kimposi harmittavasti siitä, ainakin tuomariston mielestä, kentän puolelle ja näin debyyttimaali jäi syntymättä.

 

Ottelussa ei siis nähty tuota yhtä maalia enempää ja näin kotijoukkueelle kirjattiin voitto 1-0 (0-0) tuloksella ja kausi päättyi iloisissa merkeissä muutoin hieman nihkeästi sujuneen kauden jälkeen. Onnittelut Komeetoille hienosta kaudesta ja noususta sarjaporrasta korkeammalle! Nyt Taivaansinisten jalkapallojoukkue jää tauolle ja tulevan kauden uusista kuvioista ja meiningeistä uutisoidaan kuukauden sisällä.  Iso kiitos kaikille kannattajille sekä toimintaa tukeneille yrityksille tästä kesästä!