Kausi avattu voitolla, seuraavana vastaan ennakkosuosikki

SC Riverball pelasi seurahistoriansa ensimmäisen Vitosen ottelun viime viikolla LehPa/3:Sta vastaan. Riveri voitti ottelun lukemin 2-0 (1-0), mutta tänään vastaan astuu sarjan ennakkosuosikki AFC Keltik Akatemia. Ottelu alkaa Koillispuistossa klo 19.30.

Avauspelissä Lehpa/3:sta vastaan puolustus piti maalin puhtaana toppari Eemi Porennon johdolla.

Viime viikolla LehPa/3:sta vastaan käyty ottelu oli monellakin tapaa erityinen seuralle. Vaikean talven ja Kolmosesta luopumisen jälkeen seurahistorian ensimmäiseen Vitosen peliin lähdettiin 18 pelaajan rosterilla, josta peräti 14 pelaajaa pelasi ensimmäisen ottelunsa Taivaansinisissä. Itse ottelu oli täysin Riverin hallussa eikä kokenut lehmolaisjoukkue päässyt kovin montaa kertaa maalipaikoille. Riverillä sen sijaan oli maalipaikkoja, mutta tällä kertaa pallo saatiin maalliin kaksi kertaa. Ensimmäisellä jaksolla pirteästi uurastanut Anatolii Shestakov pujotteli läpi LehPa:n puolustuksen ja pallo päätyi lopulta maaliin. Toisella jaksolla sama mies pääsi viimeistelemään toisen maalinsa Konsta Lamminsalon maalintekoyrityksen jälkeen. Näin kolme pistettä jäivät Pohjois-Karjalaan, mikä kylläkin tällä kaudella tulee käymään jokaisessa pelissä.

Konsta Lamminsalo oli yksi monista ensikertalaisista Riverin väreissä. Konsta oli vahvasti rakentamassa 2-0 maalia.

 

Kooste SC Riverball – LehPa/3 ottelusta

 

Tänään vastassa on ennakkosuosikki AFC Keltik Akatemia. Keltik sai tälle kaudelle jalkeille peräti kolme joukkuetta, josta tämän päivän vastustaja on tasoltaan se keskimmäinen. Kauden avausottelussa se voitti sisarensa AFC Keltik/2:sen lukemin 9-1, jota vastaan Riverikin pelasi tunnin treenimatseja ennen kautta. Myös Akatemiaa vastaan Riveri pääsi pelaamaan treenikaudella ja tämän ottelun nimiinsä kopsautteli Keltik 3-1 lukemin.

 

Nyt on kuitenkin ihan eri tilanne, kun jaossa on sarjapisteitä. Keltik Akatemialla on kova joukkue Vitoseen, mutta Riveri saa jalkeille myös kovan tiimin. Joukkue on henkisesti valmis tiukkaan kamppailuun ja tänään maalipaikat tulee käyttää hyödyksi viime viikkoa paremmin. Luvassa lieneekin treenimatsin tapaan fyysinen matsi, jossa lähdetään pikkuhiljaa katsomaan joukkueiden keskinäisiä sijoituksia sarjataulukossa. Tervetuloa katsomaan Keltikin isännöimää matsia Koillispuistoon klo 19.30 alkaen.