Kausi 2019 starttaa Regions’ Cupin merkeissä

Kausi 2019 starttaa Regions’ Cupin merkeissä

SC Riverball aloittaa kauden 2019 viralliset ottelut lauantaina, kun Kuopion Riistavedellä majapaikkaansa pitävä AC BARCA saapuu Taivaansinisten vieraaksi cupin merkeissä. Ottelu pelataan Rantakylän liikuntahallissa lauantaina 16.3. klo 19. Lisäksi joukkue on maaliskuun aikana solminut muutaman sopimuksen, kun Jarkko Turunen, Iiro Porkka ja Anton Lindberg ovat laittaneet nimensä paperiin. Kahden ensimmäisen sopimus on mallia jatko ja jälkimmäinen vahvistaa uutena miehenä maalivahtiosastoa siirtyen.

Tälle kaudelle Kolmoseen noussut kuopiolaisjoukkue on Riverille uusi tuttavuus. Nelosessa vuosia kärjen tuntumassa taistellut AC BARCA päätti tällä kaudella koittaa rahkeitaan sarjaporrasta korkeammalla, kun luopumisten kautta avautui mahdollisuus siihen. Cuparvan myötä tuttavuutta päästään kehittämään heti ensimmäisessä virallisessa ottelussa ja koko kesän aikana kolmeen otteeseen.

Taivaansiniset ovat harjoitelleet talven aktiivisesti ja joukkue on tällä hetkellä luultavasti paremmassa fyysisessä kunnossa kuin muutamana aikaisempana vuotena. Valmentaja Sami Ahosen treenit ovat olleet tähän asti vauhdikkaita ja kilometrejä on jokaiselle pelaajalle kertynyt paljon. Treeniaktiivisuus joukkueessa on ollut myös erinomainen ja taistelu pelipaikoista on käynyt kuumana, mutta rehtinä. Poissaoloja ensimmäiseen otteluun on kuitenkin lukuisia. Ville Homanen on pelikiellossa, Riku Kareinen, Anton Lindberg, Dimitri Klimov, Pessi Suonpää sekä Antti Jäntti ovat retkellä ja Kimmo Hirvonen, Eero Naakka, Jarkko Turunen ja Miko Parikka ovat enemmän tai vähemmän loukkaantuneita.

Tästäkin huolimatta joukkueeseen saadaan reilusti pelaajia ja aloituskokoonpano on kilpailukykyinen. Tervetuloa seuraamaan kauden avausta Rantakylään lauantaina. Otteluun on vapaa pääsy ja RiverCafé palvelee niin että saat kahvia ja vehnästä vapaaehtoista kolehtia vastaan.