JPS vieraaksi Joensuuhun

JPS vieraaksi Joensuuhun

Jyväskyläläinen JPS saapuu tänään Riverin vieraaksi Mehtiemäelle klo 19.00 alkavaan otteluun. Ottelun aikana palvelee RiverCafé, josta kohtelua saa kortilla ja käteisellä. Tervetuloa.

 

Riveri kärsi edellisessä ottelussa kirvelevän tappion Komeetoille ja näin hyvin alkanut voittoputki pääsi katkeamaan jo tässä vaiheessa. Tämä ottelu on kuitenkin nyt jo unohdettu ja katseet on käännetty tämän päivän mittelöön. Jos Riveri avasi sarjan kahdella voitolla, kärsi JPS puolestaan kaksi tappiota. Tämän vuoksi jyväskyläläiset ovat varmasti nälkäisiä avaamaan pistetilinsä tälle kesälle. Tiedossa on siis tiukka taisto pisteistä arkkivihollisten kesken.

 

Riverillä on harjoituksissa ollut ihan hyvä meininki ja pelaajia kokoonpanoon oli jälleen saatavilla reilusti. Kaikki pelikuntoiset pelaajat eivät mahdu illan kokoonpanoon. Paluun pelikentille tekee tänään Jarkko Turunen, joka on ollut alkukauden sivussa henkilökohtaisten syiden vuoksi. Lisäksi viime ottelusta poissa olleet Vilppu Leinonen ja Dimitri Klimov palaavat kokoonpanoon. Vaikka viikon harjoitukset sujuivatkin mallikkaasti, tuli sairastuvalle täytettä. Poissa ovat tämän vuoksi Veetu Rinkinen, Oskari Ylikoski, Opa Karjalainen, Eemi Porento ja Eemeli Reinikainen.  Myös henkilökohtaiset syyt verottavat muutamia pelaajia. Paikalla on kuitenkin laadukas nippu kavereita, jolla pyritään kampeamaan jälleen voittojen tielle.

 

Tervetuloa seuraamaan illan ottelua Mehtimäelle klo 19.00. Tämän on kyseisten joukkueiden 21. kohtaaminen historian aikana. Riveri on voittanut tähän mennessä kymmenesti, JPS kuudesti ja neljä kertaa on päädytty pistejakoon. RiverCafé kohtelee asiakkaita.