Jatkosopimuksia keskelle kenttää

Jatkosopimuksia keskelle kenttää

Ville Homanen

SC Riverball on sopinut vuoden mittaisista jatkosopimuksista kahden viime kaudella Taivaansinisissä debytoineen pelaajan kanssa. Tommi Rautiainen (s. 2000) ja Ville Homanen (s. 1994) rustasivat nimensä papereihin ja näin keskikenätn keskustaan on tarjolla kaksi laatupelaajaa myös tulevalle kaudelle.

Rautiainen siirtyi JIPPO B:stä viime tammikuussa Taivaansinisten vahvuuteen ja lunastikin suorituksillaan paikan avauskokoonpanossa jo kauden alkupuolella. Lahjakas ja vahva nuorukainen omaa erinomaisen potkutekniikan, jolla peliä pystyy rakentamaan monipuolisesti. Kaikkiaan Tommi pelasi kauden aikana 11 ottelua, mutta avausmaali jäi vielä odottamaan seuraaville kausille. Hyvin alkanut kausi sai kuitenkin ikävän päätöksen, kun syyskauden alkupuolella miehelle tuli ottelussa päävamma. Tämän vuoksi ensimmäinen kausi Riverissä jäi vajaaksi, mutta toivotaan miehen kuntoutuvan täyteen pelikuntoon tulevalle kaudelle. Joka tapauksessa Tommin kanssa edetään nyt hänen omaan tahtiinsa, sillä näiden vammojen kanssa ei leikitä. Tommi sopeutui joukkueeseen alkumetreistä lähtien erinomaisesti ja myös tämän vuoksi seura haluaa pitää miehen mukana joukkueessa.

Toinen keskikentän mottoreista on Ville Homanen. Kaakkois-Suomesta hieman pohjoiseen tasaisesti edennyt mies vietti ensimmäisen Joensuun vuotensa paikallisessa palloseurassa, mutta viime kaudeksi mies siirtyi Riveriin. Keskikentän keskustan täyttämisen kanssa pitkään oireillut Riveri olikin innoissaan, kun taitava Ville liittyi joukkueeseen. Ville on keskikentän keskustaan erinomainen pelaaja, joka pystyy niin rakentamaan ottelua kuin pelaamaan myös kurinalaisesti puolustussuuntaan. Kaikkiaan miehelle kertyi kauden aikana 15 ottelua ja jonkin verran eri värisiä kortteja.

 

Sopimustilanne (7): Jesper Hokkanen, Eelis Korhonen, Eero Naakka, Perttu Rytivaara, Vili Väänänen, Tommi Rautiainen, Ville Homanen.