Jalkapallojoukkue jatkaa treenejä kahden viikon kuluttua

SC Riverballin jalkapallojoukkue on kauden jälkeen viettänyt hieman vapaata, mutta nyt seuraavat harjoitukset ovat jo näköpiirissä. Joukkue aloittaa harjoittelun perinteisesti kaikille avoimilla harjoituksilla maanantaina 16.11. klo 19.10 Joensuu Areenalla. Joukkue uudistuu tulevalle kaudelle, joten uudet pelaajat ovat erittäin tervetulleita mukaan toimintaan.

 

Taivaansiniset päättivät kauden viidenteen sijaan, kun yläloppusarjassa ei enää saatu parasta vauhtia päälle. Seuralla on kuitenkin halukkuutta kehittyä niin pelikentällä kuin organisaationakin, joten määrätietoinen harjoittelu ja joukkueen kasaaminen pyritään aloittamaan jo marraskuussa. Ainakin marraskuun harjoitukset ovat kaikille avoimia, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan Riverin toimintaan mukaan. Jokaiselle pelipaikalle tarvitaan uusia kavereita, sillä peliuransa lopettavia ja muihin maisemiin vaihtajia on jonkun verran. Alkuun Riveri treenaa Joensuu Areenalla kahdesti viikkoon, maanantaisin klo 19.10-21.00 ja torstaisin 19.40-21.15. Ensi vuoden tilannetta treenitiheyttä on tarkoitus tihentää, mutta lopullinen suunnitelma on vielä avoin. Areenan mahdolliset tapahtumat ja koronatilanteen kehittyminen voivat kuitenkin muuttaa suunnitelmia.

 

Riverin valmentajana jatkaa ensi kesänä Sami Ahonen, joka on aloittanut pelaajaneuvotteluja yhdessä joukkueenjohtajana jatkavan Perttu Rytivaaran kanssa. Joukkueen viime kautiset pelaajat on jo kertaalleen kontaktoitu ja heidän kanssaan on tarkoitus keskustella vielä uudestaan ennen ensimmäisiä harjoituksia. Jo menneen kauden aikana Klaus Nevalainen ja Vili Väänänen tekivät jatkosopimukset, joten tulevien viikkojen aikana miehille haetaan seuraa – pelikentälle. Ahonen onkin jo odottavaisilla mielillä ennen treenien alkamista.

Mukava päästä taas pienen tauon jälkeen ns. sorvin ääreen. Viime kausi on analysoitu ja pikku hiljaa lähdetään rakentamaan uutta. Toivottavasti joukkue saadaan mahdollisimman nopeasti kasaan ja päästään valmistautumaan kauteen hyvin.

 

Mikäli olet kiinnostunut näyttämään osaamistasi Riverin treeneihin, ole yhteydessä joko päävalmentajaan tai joukkueenjohtajaan. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme.

 

Päävalmentaja Sami Ahonen, 050 366 3259, ahonensami@hotmail.com

Joukkueenjohtaja Perttu Rytivaara, 040 922 5641, soccerclub.riverball@gmail.com