Hirvonen ja Naumanen jatkavat Riverissä

Hirvonen ja Naumanen jatkavat Riverissä

SC Riverball on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset Oskari Hirvosen ja Miikka Naumasen kanssa. Joulukuun harjoitukset ovat yhtä vaille taputeltuja ja pelikentille palataan uuden vuoden puolella. Harjoituksissa on käynyt mielenkiintoisia nimiä, joista mahdollisesti uutisoidaan tarkemmin sopimusasioiden ratkettua.

 

Oskari Hirvonen (s. 1994) täydentää Riverin joukkuetta myös kaudella 2020. Erittäin taitava jonglööri pelasi viime kaudella yhtä vaille kaikissa otteluissa ja olikin yksi joukkueen luottopelaajista. Hyökkäyksessä ja keskikentän laidalla pääosin nähtävä OsQ on taitavuutensa lisäksi myös mukava seuramies. Yleisen mukavuuden lisäksi Hirvonen on pelikentällä valopilkku, joka ihastuttaa taitavilla syötöillään ja tilanteisiin sopivilla näyttävillä kikoilla. Viime kauden saldoksi hänelle kertyi 20 ottelua, kaksi maalia ja kolme varoitusta. Vähäsanainen herra ei kummempia vielä seuraavasta kesästä osannut kommentoida.

Ei kai sitä sen ihmeempiä mietteitä, pelaamaan.

 

Maalivahtiosasto sai myös hyviä uutisia, kun varusmiespalveluksesta vapautunut Miikka Naumanen (s. 1999) solmi jatkosopimuksen. Naumanen on varsin perusvarma maalivahti, joka kehittyy edelleen hyvässä valmennuksessa. Viime kauden loppupuolella ja tämän talven harjoituksissa onkin nähty jo hienoja torjuntoja, joilla Mixu pyrkii varmistamaan peliaikaansa tulevalle kaudelle. Viime kaudella Naumaselle ei kertynyt peliaikaa kuin yhden puoliajan verran, mutta tämäkään ei saa sanavalmista maalivahtia hiljaiseksi.

Viime kesä meni itsellä vähän sivusuun varusmiespalveluksen takia! Yksilönä kehitettävää jäi reilusti tulevallelle kesälle. Henkilökohtainen tavoite itselle tulevalle kaudelle on päästä kasvattamaan ottelusaraketta ja kehittymään maalivahtipelin joka osa-alueella. Joukkueena onnistuimme mielestäni hyvin, mutta aina löytyy parannettavaa. Tulevalle kaudelle meillä on mielestäni hyvä ja tasainen porukka, joten taistelu pelipaikoista tulee olemaan kovaa! Odotan että Riveri tullaan näkemään jälleen kärkikahinoissa koko kauden läpi!

 

Tilastot Riverissä

60 ottelua

6 maalia

6 varoitusta

Tilastot Riverissä

2 ottelua

0 maalia

0 varoitusta

 

Sopimustilanne (19): Antti Jäntti, Perttu Rytivaara, Klaus Nevalainen, Vili Väänänen, Eelis Korhonen, Jesper Hokkanen, Konsta Kokko, Elias Niskanen, Ville Homanen, Henri Pupaza, Oskari Ylikoski, Lassi Laakkonen, Olli-Pekka Karjalainen, Jarkko Turunen, Vilppu Leinonen, Joonas Eskman, Eero Naakka, Oskari Hirvonen, Miikka Naumanen.