Harrastejoukkue futsaliin

SC Riverball on käynnistämässä harrastepohjaista harjoitusryhmää, jonka on talvella tarkoitus pelata futsalia ja kesällä jalkapalloa. Ryhmän toiminta perustuu yhdessä liikunnasta nauttimiseen. Ryhmän toiminta on tarkoitus käynnistää futsalilla tulevana syksynä. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan ja harjoittelemaan futsalia jo ensi talvella, on alla lisätietoa asiasta.

 

Riverball:n toiminnan tarkoitus on edistää jalkapalloilua, kohentaa jäsentensä fyysistä kuntoa ja terveyttä sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta jalkapalloon ja futsaliin. Kiinnostus matalan kynnyksen harrastustoimintaa varten on ollut jokseenkin kasvavaa viimeisten vuosien aikana. Nyt yksittäisiä kysyjiä on ollut sen verran, että Riverballin on seurana syytä selvittää laajemmin kiinnostusta. Matalan kynnyksen toiminnan päätarkoituksena on ylläpitää ja palauttaa kiinnostusta jalkapalloa tai futsalia kohtaan sekä pitää yhdessä hauskaa pääasiassa pelaamalla ilman sen suurempia tavoitteita. Koska aikuisiän kynnyksellä monet myös lopettavat lajin parissa kokonaan, on tällaisen toiminnan kautta on mahdollista jatkaa harrastusta keveämmin. Vahvempi palo lajin pariin voi palata ja kynnys uudelleen aktiivisempaan harrastamiseen madaltuu, mikäli harrastamiseen säilyy edes pieni kosketuspinta.

 

Toiminta lyhyesti:

  • Harjoitukset kerran viikossa keskiviikkoisin klo 20.30-22.00 Rantakylän Urheiluhallilla (Pataluodonkatu 2 Rantakylässä)
  • Harjoitukset pitävät sisällään hieman lajiharjoitteita, mutta pääpaino on pelaamisessa
  • Tarkoitettu pääasiassa yli 16 vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille
  • Mahdollisuuksien mukaan osallistutaan turnauksiin tai järjestetään itse turnauksia
  • Toiminnan hinta muodostuu tämän ryhmän kuluista, eikä sen ole tarkoitus rahoittaa jalkapallon tai futsalin edustusjoukkueen toimintaa. Tarkempi hinta määritellään, kun ryhmän koko alkaa tarkentumaan, mutta kokonaisuutena puhutaan kympeistä talven ajalta.

 

Seuran puheenjohtaja Perttu Rytivaara on käynyt keskusteluja vastaavasta toiminnasta kiinnostuneiden henkilöiden kanssa ja on valmiina auttamaan ryhmän perustamisessa.

 

Futsal lyhyesti:

  • Käsipallomaaleihin pelattava vauhdikas jalkapallon sukulaislaji
  • Kentällä maalivahti ja neljä kenttäpelaajaa samanaikaisesti per joukkue
  • Pelaajia vaihdetaan edestakaisin lentävin vaihdoin kuten jääkiekossa
  • Pallo on hieman jalkapalloa pienempi eikä ole niin kimmoisa
  • Tilanteita paljon ja pelitempo nopea

 

Mikäli kiinnostuit toiminnasta, ilmoittaudu alustavasti mukaan oheisen linkin kautta. Kun talvikauden hintataso ja tarkemmat aikataulut ovat selvillä, ollaan kaikkiin alustavasti ilmoittautuneisiin yhteydessä. Seuralla on valmius aloittaa toiminta jo syyskuun alusta. Tervetuloa mukaan harrastamaan futsalia!

 

ILMOITTAUDU ALUSTAVASTI TÄSTÄ

 

Lisätietoja:

Perttu Rytivaara

040 922 5641

soccerclub.riverball@gmail.com