Futsal Ykkönen: Tuplaennakko 2-3.1.2021

VehU – SC Riverball 2.1.2021 klo 16.00 https://www.palloliitto.fi/ottelupoytakirja?x&1859171

Riverillä on tuplapeliviikonloppuna edessään vuoden ensimmäiset ja ensimmäisen kierroksen päättävät ottelut Tamperelaista VeHua sekä FC Raumaa vastaan.

Tampereen Kauppi Sport Centerissä launtaina vastassa on usean vuoden tauon jälkeen, aikoinaan Ykkösen karsinnoissa kohdattu Vehmaisten Urheilijat. Silloin River vei pitemmän korren kaksiosaisessa ottelussa.

Vettä on kuitenkin virrannut niin Tammerkoskessa kuin Pielisjoessa ja nyt joukkueet pelaavat samassa sarjassa molempien nousijajoukkueiden kamppaillessa tällä hetkellä keskikastin sijoituksista. Jaosssa on tärkeitä pisteitä, sillä molemmat joukkueet haluavat varmistaa sarjapaikkansa hyvissä ajoin. VehU puolustaa joukkueena hyvin ja sen ykköskentän syömähampaat kykenevät ratkaisemaan otteluita.

Vehu tällä kaudella:

VehU    –  FC Rauma 2-1

Tervarit –  VehU       5-1

FC OPA –   VehU       2-1

EBK       –    VehU       3-4

VehU    –  KF Kosova 2-3

VehU   – AS Moon    8-3

TPK      –  VehU          6-2

VehU – IK Myran     6-2

FC KIISTO – VehU   5-5

VehU –         AU        0-1

Tehot top 3

Teemu Hannula 3+6

Ati Mäkelä          5+3

Antti Tapola       7+0

FC Rauma – SC Riverball su 3.1.2021 klo 13.00

Sunnuntaina mitataan henkistä kanttia Rauman futsalylpeyden vieraana joka on niin ikään tuttu aikaisemmilta Ykkösen kausilta. Pisteitä ei Raumalaisilta ole usein herunut, joten ainakin sitä tilastoa Riverball lähtee parantamaan.

Kokenut joukkue on pelannut pitkään Ykköstä tasaisen varmoilla otteilla. Futsalia seuraavalle väelle ei ole yllätys, että vasenjalkainen Niila Asunmaa on Raumalaisten pisteykkönen ja hyökkäyspelaamisen sielu. Kokenut Jere Kyrkkö lienee pian pelikuntoinen.

Rauma pelaa edellisenä päivänä kovan ottelun Oulun Tervareita vastaan, joten rasituksen osalta lähdetään samalta viivalta. Raumalla on alla neljän ottelun tappioton putki, joten Riverin tarvitsee pelata erinomainen ja ehjä 40 minuuttinen, jotta se voi haaveilla pisteistä.

FC Rauma – Au    4-7

VehU – FC Rauma 2-1

KF Kosova – FC Rauma 2-5

FC Rauma – AS Moon 0-4

FC Rauma – IK Myran    6-2

FC Rauma –  Kiisto    2-2

FC Opa –  FC Rauma 3-4

EBK –        FC Rauma 2-6

Tehot top3

Niila Asunmaa 7+5

Jesse Wallenius 3+4

Jukka Raivio 3+1

River sai alleen hyvän treeniviikon ja on valmis haastamaan molemmat joukkueet. Maalivahti Joonas Eskman tekee paluun maalille VehU ottelussa.

Kuva: Väinö Leppänen

Nuori Tuomas Pulkkinen on kotiutunut onnistuneelta U19 maajoukkueleiriltä ja ikinuori kehäkettu Maru Grönroos on myös valmis kiusaamaan vastustajiaan. Lukuisista poissaoloista huolimatta matkaan lähdetään kilpailukykyisellä joukkueella.

Riverball – Rauma ottelua voi seurata FC Rauman erinomaiselta Youtube kanavalta: https://www.youtube.com/user/FCRaumaFutsal

 

 

Riverball toivottaa onnellista uutta vuotta 2021!!