Futsal Ykkönen: Otteluraportit Oulu 7.11-8.11

FC OPA – SC Riverball 7.11 Oulun Urheilutalo

Kauden ensimmäisellä vieraspelimatkalla kohdattiin kaksi kovaa Oululaisjoukkuetta. Ensimmäinen peli FC Opaa vastaan oli jännitysnäytelmä joka ratkesi n.sek.15 ennen pelin loppua Ali Lateefin viimeisteltyä ylivoimahyökkäyksestä kauniin voitto-osuman.

Riverball puolusti ottelussa alhaalta, eikä kotijoukkue löytänyt respetiä puolustumuodon murtamiseen. River karkasi ekalla puoliskolla kahdella vaparimaalilla 2-0 johtoon jotka jäivät myös taukotulokseksi. Toisella jaksolla kotijoukkue Opa kampesi itsensä väkisin tasoihin kulmapotuksta sekä harjoitellulla ylivoimakuviolla ajassa 38.01. Ottelu oli fyysinen kamppailu ja molemmat joukkueet pääsivätkin toisella puoliskolla kokeilemaan kympistä tuloksetta. River maalivahti Joonas Eskman avasi Ykkösen kautensa ottelussa erinomaisesti torjumalla kotijoukkueen vaarallisimmat laukaukset.

Tervarit – Riverball 8.11 Oulun Urheilutalo

Erittäin lyhyellä palautumisajalla tulleeseen seuraavaan otteluun River lähti kolmella kentällä ja hieman samantyyppisellä taktiikalla. Kotijoukkue oli kuitenkin astetta taitavampi sekä liikkuvampi kuin Opa. Tervarit pystyi rikkomaan Riverin muodon useaan kertaan ja viimeistelyssä Tervarit oli kliininen. Ehkä viimeinen terävyys ottelusta puuttui kovan eilisen pelin takia, mutta silti vieraiden olisi pitänyt pystyä paremmin vastustaja haastamaan. Tervarit osoitti olevansa yksi nousijasuosikeista ja etenkin heidän ykköskenttänsä oli ottelussa pelipäällä.

River kapteeni Dimitri Klimov on tällä hetkellä Ykkösen pistepörssin 6.
Kuva: FC Opa

Riverkoutsi Grönroosin kommentit viikonlopusta:

Kokonaisuutena jäi positiivinen fiilis. 80 minuuttia Futsalia reilu 10 tunnin palautuksella niin täytyy olla tyytyväinen 3 pisteeseen. Paransimme pallollista pelaamistamme ja ensimmäistä kertaa harjoitellut asiat näkyivät selkeästi myös pelissä. Puolustustyöskentelyn kanssa meillä on vielä paljon opittavaa, mutta se on läpi kauden jatkuva oppimisprosessi. Kasvoimme myös ryhmänä enemmän yhteen ja uskon, että olemme jatkossa vaikeasti voitettava joukkue. Erityisen iloinen olen Joonaksen onnistumisesta maalin suulla”

Tulevana lauantaina Riverball pääsee kotisaliin Joensuun Urheilutalolle kun vastaan tulee kautensa vasta viime viikolla aloittanut FC Kiisto Vaasasta.  Ottelu alkaa klo 17.00 ja maskisuositus on voimassa. Nyt kannattaa tulla seuraamaan huippufutsalia paikanpäälle!

Rivercafe palvelee!

14.11.2020 klo 17.00 SC Riverball – FC KIISTO (VAASA) Joensuun Urheilutalo