Futsal Ykkönen: Otteluennakko SC Riverball – EBK FS 25.10.2020

Otteluennakko SC Riverball -EBK FS 25.10.2020 klo 13.00

Miesten Futsaljoukkue pelaa kauden toisen ottelunsa jälleen kotikentällä. Vastustajaksi saapuu tuplapeliviikonloppua pelaava EBK FS Espoosta. Riverin ensimmäinen ottelu päättyi niukkaan 4-5 tappioon Raahelaista AS Moonia vastaan. Otteet olivat kuitenkin nousujohteisia, joten avauspisteitä haetaan sunnuntaina tosissaan.

EBK FS esitti viime Ykkösen kaudella varsin hyviä otteita. Joukkueessa on taitavia 1vs1 pelaajia mm. syksyllä Riverinkin treeneissä pyörähtänyt Andres Salgado. Farmisopimus GFT:n kanssa tuonee liigaringissä olevia pelaajia myös Joensuuhun, joten odotettavissa on jälleen kovatasoinen ja fyysinen ottelu.

Riverball saa tähän otteluun täyden kokoonpanon kun mukaan saadaan Konstantin Belov, Sami Partanen ja armeijasta vapautuva Mikael Immonen. Edellinen ottelu on analysoitu joukkueen kesken tarkasti ja alla on laadukas harjoitusviikko, joten joukkue on valmis sunnuntain koitokseen.

Vahva Pivot Anton Kuzim viimeisteli kaksi maalia AS Moonin verkkoon. Jatkuuko maalivire?
Kuva: Väinö Leppänen

Rivercafe palvelee!

Liput 8e/5e alle 8v ilmaiseksi

Huom. Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti yleisön on käytettävä katsomossa kasvomaskeja. Ohjeistus ei koske alle 15 vuotiaita.