FC Blackbird vieraaksi Joensuuhun

FC Blackbird vieraaksi Joensuuhun

SC Riverball jatkaa Kolmosen otteluitaan huomenna lauantaina lounasaikaan, kun FC Blackbird Jyväskylästä saapuu otteluun vieraaksi klo 11 alkavaan otteluun. Tervetuloa lounasmakkaralle Joensuun keskuskentälle!

 

Riverin kamppailut Kolmosessa jatkuvat lauantaina hieman erikoisempaan peliaikaan, kun jyväskyläläiset Mustarastaat saapuvat vieraaksi Joensuuhun. Ottelu on molemmille joukkueille tärkeä, sillä Blackbird haluaa taistella kärkisijoista ja Riveri tarvitsee kipeästi pisteitä taulukon toisessa päässä. Erittäin tasaisessa sarjassa jokainen piste on tarpeen taisteltiinpa kärkisijoista tai putoamista vastaan.

 

Riveri treenasi tänään perjantaina huomisella otteluareenalla ja kenttä vaikutti olevan loistavassa kunnossa. Joukkueen tekemisestä paistoi mukavasti iloisuus, joka on nyt löytynyt uudelleen, vaikka Regions’ Cupista tulikin tappio viime viikolla. Lisää valoa joukkueeseen on tuonut myös tälle kaudelle uusi pelaaja, kun nopea Veetu Rinkinen on kotiutunut vihdoin vaihtoreissultaan Joensuuhun ja palannut Taivaansinisten pelaajarinkiin. Nopea ja taitava Rinkinen on hyvä lisä Riverin rosteriin, sillä hyökkäyksiin tarvitaan nyt uutta vaihdetta. Itse mies on tarmoa täynnä, kun pääsee taas pelihommiin ja saa ylipäätään jotain tekemistä.

Torinossa pohjois Italiassa tuli asusteltua elämäni parhaimmat puol vuotta. Tietysti kun tottu kulttuuriin siellä niin harmittihan se tulla takasin Suomeen, kun siellä oli kokoajan jotain tekemistä ja täällä tuntu sitten että ei oo mitään. Oikeestaan se oli yks suurimmista syistä miks halusin takas pelaamaan, että on jonkinlaista aktiviteettia sitten ja tietysti myös kun pelejä katellut niin mieli tekee kentälle.

 

Tervetuloa huomenna katsomaan, kuinka Veetu ja kumppanit esiintyvät Rastaita vastaan. Matsi siis klo 11.00 keskuskentällä ja RiverCafé kohtelee tuttuun tapaan.