Dirgin ja Reinikainen sopimukseen

SC Riverball:n miesten jalkapallo joukkueen kausi käynnistyy virallisilla otteluilla tänään, kun joukkue kohtaa Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella KeuPa/2. Ottelun alla joukkue sai iloisia uutisia sopimusrintamalta, kun se vahvistuu kahdella kokeneella pelimiehellä. Vladislav Dirgin ja Eemeli Reinikainen allekirjoittivat kautta 2022 koskevat sopimukset.

 

Vladislav Dirgin, tuttavallisemmin Vladi, voitti joukkueen äänestyksessä vuoden 2020 parhaan pelaajan palkinnon. Viime kauden alun Vladi oli vielä joukkueen mukana, mutta henkilökohtaiset työkiireet veivät miehen ajan ja näin hän katsoi viisaammaksi jättäytyä joukkueesta kesken kauden. Tälle kaudelle mies kuitenkin on löytänyt motivaatiota ja pyrkii mahdollisuuksien mukaan olemaan joukkueen mukana mahdollisimman paljon. ”Mukava tulla takaisin ja toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon tulevalla kaudella.” Vladi totetaa lyhyesti. Taitava ja vahva pelaaja on myös päävalmentaja Rytivaaran mukaan erittäin hyvä vahvistus joukkueelle. ”Vladi on varmasti yksi sarjan taitavimmista pelaajista, jos arvioidaan yleisesti taitavuutta pelisuorituksessa ja pelin sisällä. Monipuolinen syöttäjä ja vahva 1v1 pelaaja on hyvä lisä joukkueeseen.” Rytivaara kehuu. ”Kokemuksen vuoksi miestä pystyy peluttamaan useammalla eri pelipaikalla tilanteesta riippuen.” Rytivaara jatkaa.

 

Toinen kiinnitys on viime kaudella naapuriseura Lehmon Pallossa pelannut Eemeli Reinikainen. Viime kausi Eemeliltä jäi tyngäksi loukkaantumisien vuoksi. Tämä olikin yksi syy miksi vielä kokenut puolustaja halusi jatkaa pelejä mahdollisimman korkealla tasolla. ”Viime kausi meni loukkaantumisen vuoksi pilalle, mutta se osaltaan kasvatti nälkää ja pelihaluja. Motivaatiota ja intoa pelaamiseen löytyy edelleen.” Reinikainen kertoo. Kokeneen pelimiehen erottaa varmasti kentältä jo pelkän äänenkäytön vuoksi ja mies onkin selkeä tavoitteissaan tämän kauden suhteen. ”Erittäin hyvällä mielin Riverin mukaan jälleen. Mukavaa on ollut! Kaudesta odotan jälleen tasaista ja tiukkaa. Omalta osaltani tavoite on pysyä terveenä ja auttaa joukkuetta mahdollisimman korkealle sarjataulukossa.” Reinikainen päättää. Rytivaara on mielissään myös toisen kokeneen kaverin kiinnittämisestä. ”Eemeli on kokenut kaveri, jonka pelinymmärrys on hyvällä tasolla. Jo treeneissä on nähty, että Eemelillä on kyky johtaa joukkuetta puolustuslinjasta. Uudistunut joukkue kaipaa vahvoja johtajia kentälle ja Eemeli on juuri tällainen pelaaja.” Rytivaara kertoo. ”Kumpikaan uusista pelaajista ei valitettavasti ole vielä tänään mukana henkilökohtaisten syiden vuoksi.” Rytivaara kertoo viimeisenä.

 

Tervetuloa mukaan joukkueeseen Vladi ja Eemi!