AC BARCA tiputti Riverin cupista

AC BARCA tiputti Riverin cupista

Regions’ Cup päättyi Taivaansinisten osalta lyhyeen, kun kuopiolainen AC BARCA eteni jatkoon lukemin 2-3 (1-3). Riverin maaleista ottelussa vastasivat Jaakko Nissilä ja Jesper Hokkanen. Cupjuna meni ja nyt alkaa keskittyminen Kolmoseen.

Nelosesta Kolmoseen tälle kaudelle noussut AC BARCA saapui Riverin vieraaksi Rantakylän liikuntahalliin. Vierasjoukkue sai otteluun todellisen salamastartin, sillä he onnistuivat maalinteossa jo 32 sekunnin kohdalla. Vieraiden Joni Venäläinen pääsi läpiajoon eikä hän erehtynyt paikastaan. Tämän jälkeen Riveri heräsi taisteluun ja loikin lukuisia maalipaikkoja. Avoimistakaan paikoista Taivaansiniset eivät kuitenkaan onnistuneet, joten pelissä kävi perinteiset ja vierasjoukkue iski vastaan. Riveri toki avusti vieraiden toisessa maalissa, kun maalilla pelannut Joonas Eskman avasi hänelle palautetun pallon hieman liian varovaisesti, jolloin vastustaja pääsi väliin. Pallo ajautui Atte Räsäselle, jolla oli helppo työ nostaa pallo tyhjään maaliin ottelun 24. peliminuutilla. Riveri jatkoi painostustaan ja saikin kavennusosuman vain kaksi minuuttia myöhemmin. Santeri Ronkainen pelasi pystyyn Klaus Nevalaiselle, joka syötti maalin eteen nousseelle Nissilälle. Jaakko pamautti pallon varmasti etukulmaan. Tästäkään ei kuitenkaan ehtinyt kulua kuin kaksi minuuttia, kun vieraiden Venäläinen laittoi sivuvaparin suoraan yläkulmaan ohi Eskmanin ja Taivaansiniset olivat jälleen kahden maalin takaa-ajoasemassa. Puoliajan lopulla Riveri painoi päälle minkä pystyi ja loi hyviä maalipaikkoja, mutta kavennusta ei enää saatu.

Toiselle jaksolle Riveri tuli päättäväisesti ja vyörytti peliä jatkuvasti kohti AC BARCAn maalia. Maalinteko oli tänään erittäin tuskaista, eikä palloa saatu millään maalia kohti hyvistä paikoista huolimatta. Riverin hyökkäyspeli oli erittäin vahvaa, mutta otteluita on vaikea voittaa, jos ei tee maalia. 70. peliminuutilla uurastus palkittiin, kun vaihdosta kentälle tullut Jesper Hokkanen viimeisteli 3-2 kavennusmaalin Nevalaisen ja Oskari Ylikosken esityöstä. Kavennuksen jälkeen Riveri nosti lisää miehiä ylöspäin, mutta edelleenkään maalinteko ei hyvistäkään paikoista onnistunut. Näin AC BARCA jatkaa Regions’ Cupin toiselle kierrokselle.

Vaikka ottelussa lopputulema oli tyly, oli Riverin pelaaminen selvästi vastustajaa parempaa. Joukkue teki parhaansa ja yritti viimeiseen asti, mutta tänään muutama virhe alakerrassa ja missatut maalintekopaikat toisessa päädyssä olivat liikaa. Vastustaja puolestaan teki maalinsa käytännössä jokaisesta paikastaan. Vaikka cuptaival loppuikin tänä kesänä lyhyeen, ei päätä laiteta pensaaseen. Kauden alkuun on vielä monta viikkoa aikaa ja maalintekoa täytyy selvästi treenata entistä enemmän. Ensi viikolla Riveri kohtaa naapurinsa JIPPOn, jolloin hyökkäyksien rakentelussa on varmasti enemmän haastetta. Ottelu peletaan sunnuntaina Rantakylän liikuntahallissa klo 19.00.

Kokoonpano ja ottelun tiedot TÄMÄN LINKIN TAKAA.